Akkurat som trender ebb og flyt, er det mange av oss hvis stil gjør det samme, og jeg faller absolutt inn i den kategorien. 10 (eller til og med 5) år er lang tid, og avhengig av punktet du er i livet ditt, kan de periodene føles som en evighet. Personlig har jeg vokst enormt de siste 10 årene, ettersom 20 til 30 er et utrolig stort hopp og et sentralt punkt i ens liv. Hoppet fra ung voksen alder til å være en helt selvforsynt kvinne, har mange ting endret seg det siste tiåret, inkludert stilen min.

Jeg begynte å løpe religiøst på college, og som et resultat ble stilen min sakte til å være mindre kledelig og raffinert, og mer uformell og sporty. Det var en langsom, men likevel enkel overgang, da jeg ofte ville stylisere leggings eller joggesko for å gjøre livet mitt lettere på slutten av dagen. Jeg begynte å elske og samle joggesko mer og mer, og etter hvert som stilen min omformet hva den er i dag, begynte jeg å trekke mot forskjellige stiler med poser også. Gjennomføringer som var bedre egnet for daglige slitasje og kunne kledes ned oftere enn opp, ble stifter i skapet mitt.

Selv om jeg var i stand til å gjøre de fleste av posene mine overgang sammen med meg (mens jeg også avskjediget med noen få), skaffet jeg meg også mesteparten av samlingen min da stilen min var i utvikling, og jeg føler definitivt at alt jeg har nå fungerer veldig bra . Når det er sagt, sliter jeg med å diversifisere samlingen min noen ganger fordi jeg synes at visse stiler er for strukturert eller tett til å mesh med det avslappede utseendet. I tilfelle Khaite Agnes -vesken.

Jeg elsket Khaite Agnes -vesken på første sted, og da jeg oppdaget den i vakker mørkebrun, ble jeg umiddelbart enda mer besatt. Kanskje det er at læret ser så frodig og mykt ut, eller kanskje det er at formen er delikat og vakker, men uansett hva det måtte være, elsker jeg bare denne vesken. Jeg elsker ideen om et merke som er litt mer under radaren og en stil som er litt mer ubeskrevet, men jeg vet heller ikke hva jeg ville gjort med denne vesken.

Hvordan ville jeg style det? Ville det fungere med min daglige estetikk? Den strukturerte, innrammede silhuetten føles for dressig og ladylike for meg, og vanligvis når jeg handler, prøver jeg å tenke på antrekk jeg hadde satt sammen med det aktuelle elementet. Jeg liker å vurdere om det vil fungere med ting jeg allerede eier for å finne ut om jeg får nok bruk av det, eller om jeg trenger en helt ny garderobe for å få en ting til å fungere. Hvis det er sistnevnte, er det vanligvis en hard passering for meg. Og selv om jeg føler at jeg skal videreføre denne vesken, føler jeg også at jeg ville gjort noe for å få den til å fungere.

Har du noen gang vært død på en pose som ikke helt føltes som deg? Har du kjøpt den eller passerte du den forbi?

Handle Khaite Agnes -vesken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *