hvert kvartal, slipper Lyst en rapport, kalt Lyst Index, som analyserer på internettkjøpsvanene til kjøpere over hele kloden. Rapporten analyserer data fra Google -søk, salg, i tillegg til andre viktige markører som merkevare så vel som produkts sosiale nettverkstelefoner pluss interaksjonsstatistikk over hele verden. Rapporten utstedes kvartalsvis, noe som betyr at den tar hensyn til data fra en tre måneders periode. Den siste rapporten som ble utstedt for 2. kvartal dekker april, mai som juni.

For Q1 ble Virgil Ablohs vilt fremtredende streetwear-merke Off-White kåret til nummer én high-end-spiller, men de siste dataene rapporterer at Gucci har pådratt sitt nummer én for Q2. Dette hoppet tilbake til toppen kommer etter at Gucci så 20% vekst i inntektene. Populariteten til både Gucci så vel som off-white gjør det umulig å ignorere den alvorlige kostnadskraften til både årtusener så vel som Gen Z.

Balenciaga, Valentino, Prada så vel som Fendi bodde alle i topp 10, samt den mest bemerkelsesverdige modifiseringen blant disse toppspillerne var rapporten om at Pradas inntekter økte for aller første gang på 4 år.

Fra et produktperspektiv, selv om off-white kanskje ikke er det viktigste merket totalt sett, er Jitney 1.4 “Cash Inside” -vesken for tiden det beste must-ha-produktet over hele kloden.

To andre vesker gjorde oppføringen av topp 10 produkter dette kvartalet, inkludert Chloés C Mini-Bag og, overraskende, Bottega Veneta’s The Pouch av Daniel Lee. Lees besøk som innovativ regissør har tydelig sett suksess da posen har fått 10.000 visninger per måned siden den enorme lanseringen. I tillegg, selv om merkevaren ikke nådde topp 20, klatret det 8 steder i indeksens toppmerkerrangering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *