Da nyheter brøt om at Marc Jacobs ville forlate sin stilling som kreativ direktør i Louis Vuitton, ble moteverdenen sjokkert. I løpet av sin 16-årige periode på merkevaren var designeren ansvarlig for en helt ny Vuitton-estetikk, som skyrocketed håndveske salget for huset. Jacobs vil for alltid forbli kjent for sin popkunstige visuelle og sprutete grafikk, noe som hjalp ham med å sette sitt preg på merkevaren for alltid og lot fansen lengte etter poser fra Marc Jacobs-tiden godt forbi Louis Vuitton-avgangen. Mens fans nå kjenner (og elsker) Vuitton under Ghesquiere, på Jacobs ‘exit, var det vanskelig for mange å tenke på en Jacobs Louis Vuitton etter marc.

Jacobs var ansvarlig for en mengde spesielle prosjekter og samarbeid, og designet en mengde håndveske mega-hits underveis. En stor del av den enorme veksten huset har opplevd kan tilskrives Jacobs tid ved roret. Han var i stand til å ta historiske huskoder og forvandle dem på en frisk og moderne måte.

Våren 2005 debuterte Jacobs en energisk samling av fargerike vesker i rike teksturer og veldig 2000-talls silhuetter. Samlingen inkluderte denimposer, som i stor grad førte til en denimrevolusjon i hele veskeverdenen, så vel som den ikoniske Takashi Murakami Cherry Print. Morsomme og noen ganger grenselinje kitschy (men på best mulig måte) var vesker alle raseri på midten av 2000-tallet, og disse posene resonerte med mange, meg selv inkludert. Denimposene var på toppen av min ønskeliste, og merkets annonsekampanje 2005 med Uma Thurman ble pusset til soveromsveggene mine. I dag ser vi tilbake på poser fra samlingen nedenfor. Hvis du fremdeles begjærer etter denne samlingen, er det mange Murakami -cerisesekk å ha på videresalgsmarkedet

Husker du disse ikonene i midten av 2000-tallet?

\

[Bilder via Livingly.com]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *