Louis Vuitton Monogram TISSE Rayure Clutch

Sent i forrige uke så vel som jeg unngikk alt arbeid i en dag i tillegg til å tilbrakte dagen ute og glede meg over været, en fantastisk lunsj, samt litt shopping. Å kjøpe i Sør -Florida er som ingen der annet. Jeg kan sitte så vel som folk ser i timevis hver dag. Vi gikk ned Las Olas (en stilig bitstripe full av butikker) i Fort Lauderdale da jeg observerte en gruppe på 3 kvinner som var ekstremt elegante. De var stilige og minst 80 år gamle. Da de satt på hjørnet av gaten og pratet bort, fanget jeg dem og glede seg over de nye kjøpene deres for hverandre, fra Louis Vuitton Monogram Tisse Rayure Line. Mens to av kvinnene hadde brakt Louis Vuitton Monogram Tissé Sac Rayure PM, var en av kvinnene bringe min favoritt, Louis Vuitton Monogram Tesse Rayure Clutch. Posene i denne linjen er utviklet med lin samt bomullsmonogram -lerret med et kornet skinntrim. Denne linjen er utviklet av Mar Jacobs samt hyller historiske Louis Vuitton Trunks. Da jeg så på disse damene, som var kledd fabelaktig, falt jeg inn som med posen. Det er annerledes, elegant, så vel som tidløs. Akkurat som jeg trodde de kanskje ikke var noen form for mye mer fabelaktig, trakk sjåføren deres opp i Bentley for å Wisk dem bort. At en Bentley ikke alltid innebærer at du er elegant, men disse kvinnene var det sikkert. Grepene har en avtakbar stropp for å bringe så vel som dimensjoner er 12,8 ″ x 7,9 ″ x 3,7 ″. 1.780 dollar gjennom Eluxury.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *