Av en eller annen grunn har Louis Vuitton vært min designer av valg i det siste. Mens jeg ønsker det å si at de er min designer av valg, indikerte at jeg fikk sine varer til venstre og høyre, det er ikke tilfelle. Snarere vil jeg bare ha mye mer av sine produkter. Ønsker er det avgjørende ordet der. Ideell nå er Vlad i Berlin, og jeg håper han vil komme tilbake med en LV-gave. Sjansene er nei, men en jente kan drømme riktig? Det er noe grunnleggende, men sofistikert om Louis Vuitton Antigua Sac Rabat. Denne satchelen er inspirert av en av mine favoritt tropiske utflukter, Antigua, og er lett å matche og par med mange antrekk. Jeg er en jean og tee tee skjorte slags gal som liker å spille kle seg, og jeg er sikker på at jeg kunne få denne posen få god bruk. Det blå lerretet (min farge av valg) er aksentert med kontrasterende stropper og aksentert av polert gull messing maskinvare. Fronten viser av en fold-over-klaff med en dobbeltmagnet-lukking som åpner opp til stripet lerretforing. Etterbehandling av denne 9 “X 7” X 2.7 “Satchel er en logo plate som leser” Louis Vuitton Inventureur “. Ah-ha! Jeg elsker denne vesken. Tilgjengelig gjennom eluxury for $ 500 (eller det kan være i Berlin på LV Store Vlad … Hint Hint?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *