Det er godt å ha mål. Sunn, selv. Jeg er ikke sikker på om det gjelder shoppingmål, akkurat, men mange av oss har dem likevel. På vår Prevforum har våre medlemmer tatt for å kalle de øverste posene av deres drømmer deres “Holy Grails” eller Hgs for korte.

Omfanget av det som utgjør en hellig gral kan variere mye. For noen mennesker er det den øverste posen som de realistisk kan kjøpe, og for andre er det øverste posen, ingen saker sin pris eller deres personlige mulighet for å ønske å oppnå det. I begge scenarier spiller sjeldenhet vanligvis en rolle; Tross alt, gir Conferring HG-status på noe lett tilgjengelig og innenfor ens prisklasse ved siden av punktet. Hvorfor ikke bare kjøpe posen, under disse omstendighetene?

Til tross for det faktum at jeg ikke vanligvis er en for logoer (og Hermès ikke typisk, er et merke som bruker dem på poser), er min versjon av den hellige gral en Hermès Constance-veske. Det er ikke nødvendigvis den ene over, selv om det er sikkert fint; Jeg ville være begeistret for normalt svart skinn. Det er Hermès-posen som mange konsekvent fanger oppmerksomheten min, og mens vi plukker fantasposer, finner jeg kanskje så godt å svinge for gjerdet.

Nå vil vi høre fra deg: Hva er din Holy Grail Bag, og hvordan kom du fram til den posen for tittelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *