Fashion Week Bag-Spotting er aldri skuffende. Kjendiser føler seg forpliktet til å vise frem de nyeste, mye eksotiske og/eller mange obskure vesker fra samlingen deres, og det holder oss absolutt på tærne. Denne uken er det en sunn blanding av alle tre, takket være NYFWs normale mengde arvinger, skuespillerinner og påvirkere. Og bli spent, for mens NYFW avslutter på lørdag, starter London Fashion Week i dag! London Fashion overlapper deretter med Milan Fashion Week, som deretter overlapper med Paris Fashion Week. Så denne spenningsturen varer generelt til 1. oktober. Spenn opp.

Nicky Hilton
Først opp, her er Nicky Hilton, som bærer en Birkin mens han ferger datteren til eller fra skolen i New York City.

Handle Birkin -vesker her

Jennifer Lopez
J-Los svært trendy rabattutflukt for Hustlers fortsetter i New York City. Her har hun en plysj, stripete saueskinnversjon av den store Fendi -baguetten.

Handle Fendi -vesker her

Hannah Bronfman
Arving, forfatter og influencer Hannah Bronfman deltok på Michael Kors SS20 moteshow med en svart og hvit guttete Fred -veske.

Handle Boyy -vesker her

Sarah Ellen
Skuespillerinnen og modellen Sarah Ellen deltok også på Michael Kors SS20 moteshow med den splitter nye Louis Vuitton Multi-Pochett Accessoires. Dette er andre gang vi har sett denne vesken denne uken, og den er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling. (Spesiell takk til Tipsters som idet det i mitt siste innlegg!)

få nå

Hailey Rhode Bieber
Hailey Rhode Bieber har ikke kommet seg til NYFW ennå. Her cruiser hun rundt Beverly Hills i svart dobbelt denim sammen med en svart Chanel Vanity -sak.

Handle Chanel -vesker her

Kate Bosworth
Kate Bosworth ville aldri drømme om å hoppe over NYFW! Hun ble nylig identifisert og tok seg rundt NYC med en fantastisk ny Chloé Abby -veske.

få nå

Kim Kardashian
Kim Kardashian ble snappet og forlot Mercer i NYC på vei til et intervju på utsikten. Hun har på seg det som ser ut til å være en Croc -jumpsuit sammen med en Croc Hermès Kelly.

Handle Hermès -vesker her

Kaitlynn Carter
Kaitlynn Carter deltok på Vera Wang SS20 moteshow under New York Fashion Week med en selvlysende Chanel Ring -klaffpose. Du kjenner kanskje Kaitlynn fra åsene eller er Miley Cyrus ‘nye kjæreste.

Handle Chanel -vesker her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *