Moda Operandi roter ikke rundt. Det er et selskap som er basert på å sørge for at de valgte, mange motebevisste luksuskundene får det de vil så snart etter at de først satte øynene opp for det som mulig, og muligens overraskende, disse kundene absolutt elsker Hermes-vesker. Jo vanskeligere å finne, jo bedre. Arvauksjoner er spesielt dyktige til å finne de umulige posene, og når Moda og arv kommer sammen, er det en sann eksotisk Hermes Fiesta, hvorav den siste inkluderer en sekssifret alligator Birkin.

Det er noen få ting som bidrar til å gjøre denne spesielle Birkin til en slik høy dollar. For det første er det et 35 cm alligatorstykke; Alligatorer er mindre enn krokodiller, så å få en hud som er stor nok til å lage en pose med denne størrelsen som også samsvarer med Hermes ‘strenge kvalitetsstandarder er som å finne den ordspråklige nålen i en høystakk. Alligator driver opp prisen på en pose generelt, utover alle andre eksotikere, men den driver opp en stor pose enda mer. For det andre er posen både veldig blek og i bemerkelsesverdig tilstand. Få poser i farger er dette lyset tilgjengelig i det hele tatt, og på sekundærmarkedet er en pose dette lyset uten tilsynelatende slitasje en annen ordspråklig nål i nok en høystakk. Disse to sjeldne forekomstene kommer sammen på dette stykket, noe som resulterer i en ultra-anvendelig eksotisk pose som til og med en Hermes VIP kan ha vanskelig å anskaffe gjennom konvensjonelle detaljhandelskanaler.

Salget inkluderer andre eksotiske brikker, inkludert to andre store alligator Birkins (til de relativt beskjedne prisene på $ 79 500 og $ 89 500), pluss noen vanlige lærfavoritter i en rekke farger. Posene er merket med en premie, men hvis du er så mange av Modas kunder og du vil ha sjeldne ting så raskt som du kan få dem, er du sannsynligvis mye mer enn forberedt på å betale de ekstra dollar. Handle hele salget gjennom Moda Operandi til og med 23. november eller sjekk ut posene vi fant mange enestående nedenfor.

Hermes Shiny Geranium Alligator Kelly Pochhette
$ 26 500 gjennom Moda Operandi

Hermes Orange H Clemence Jypsiere Bag
8 500 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Electric Blue Epsom Leather Sellier Kelly
18 500 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Capucine Clemence Leather Birkin Bag
19 500 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Matte Mimosa Alligator Birkin
89 500 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Shiny Electric Blue Nilo Crocodile Constance Elan
42 500 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Matte Beton Alligator Birkin Bag
115 000 dollar gjennom Moda Operandi

Hermes Shiny Blue Roi Porosus Crocodile Birkin Bag
64 500 dollar gjennom Moda Operandi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *