Er det noe i garderoben din som du virkelig er livredd for å ha på deg eller bringe av frykt for at verdien umiddelbart vil avskrives? Kim Kardashian trakk noe ut av veskesamlingen hennes som gjorde sin aller første opptreden på PB for syv år siden. Det er en unik Hermès -veske som sannsynligvis raskt er verdt seks figurer, i tillegg til at jeg er noe sjokkert over at hun hentet den fra hvelvet i en dag. Dette er en pose barna hennes mest sannsynlig vil kjempe om i den fjerne fremtiden. Eller kanskje ikke, siden den type funksjoner en hjemsøkende kreativ gjengivelse av sin nakne mamma? Kanskje det er en pose ungdommene hennes med glede vil auksjonere til den største budgiveren en dag. bare tiden vil vise.

Kim Kardashian
Her er Kim Kardashian, fotografert utenfor Ritz Hotel i Paris, bringer en tilpasset Hermès Haut à Courroies malt av kunstneren George Condo. Kim ble begavet denne HAC av Kanye all metoden tilbake i 2013.

Handle Hermès -vesker via Fashionphile

Sienna Miller
Sienna Miller ble oppdaget å bringe en nydelig Loewe -ballongveske mens han hang med faren Edwin Miller i New York City.

Kjøp nå via farfetch

Heidi Klum
Her er en forblåst Heidi Klum, som drar inn for å filme America’s Got-dyktighet med en strålende smaragd miljøvennlig Gucci Marmont-veske.

Handle Gucci Marmont -vesker her

Sofia Vergara
Sofia Vergara er det siste tilskuddet til dommeroppstillingen for America’s Got Talent. Akkurat her rapporterer hun for dommervakt med en Tom Ford Hollywood -tote.

Kjøp nå

Kendall Jenner
Kendall Jenner tok med seg litt Prada Nylon -veske til lunsj Al Fresco med kompiser i Vest -Hollywood.

Handle Prada -vesker her

Joy Corrigan
Skuespiller/modell Joy Corrigan brakte denne metalliske rosa Fendi Zucca Mia -vesken til introduksjonsfeiringen for uvanlige James, Kristin Cavallaris motesmykkelinje.

Handle Fendi -vesker her

Cynthia Bailey
Endelig har vi ekte husmor Cynthia Bailey, seiler med Los Angeles verdensomspennende flyterminal med en Louis Vuitton Onthego Tote. Denne stilen tar virkelig av – jeg har nylig sett denne presise en på armene til kvinner all metoden her i Walla Walla.

Handle Louis Vuitton -vesker via Fashionphile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *