Det er en haug med kjerne, utrolig populære former som oftest sees i veskeverdenen. Det er toten, klaffposen, topphåndtaket, skuldervesken, hoboen … skal jeg fortsette? De fleste håndvesker kan settes i en eller annen kategori, selv når formen er litt uklar.

Ta for eksempel Dior Saddle -posen, som med sin distinkte form og buede kropp ikke er din gjennomsnittlige veske. Imidlertid faller den fremdeles i kategorien en klaffpose og/eller en skulderveske, og selv om formen gjør at manøvrering av tingene dine inn og ut av den litt vanskeligere, tjener det formålet som en skulder eller en klaffpose gjør.

Det er imidlertid en form som er så unik og sjelden at den passer inn i en egen kategori. Jøss, du gjettet det, jeg snakker om den trekantede vesken.

Balenciaga XS Triangle Chain Duffle
via Fashionphile

735 dollar

Trekantede godbiter

Trekantvesken, med sine rette, kantete linjer og veldig distinkte form, har ikke blitt forsøkt av mange. Det var Balenciagas Duffle-versjon for noen år tilbake, men før det var det Louis Vuitton Sac Triangle, som stammer fra midten av 1990-tallet. Sakk-trekanten var imidlertid litt annerledes enn i dagens trekantposer ved at den 3-sidige pyramideformen for det meste var synlig fra siden av posen.

Riktignok har jeg aldri tenkt på en trekantbag mye, delvis fordi som jeg nevnte ovenfor, tilbudene er ganske knappe, men på andreplass trodde trekantvesken er alvorlig annerledes og unik. Etter å ha besøkt Prada -butikken i Miami forrige uke og sett deres nye Prada Triangle -poser IRL (og prøver på Cleo – jeg bestemmer meg fortsatt!) Jeg har en helt ny takknemlighet for denne distinkte formen. Del sporty, del elegant og 100% uttalelsesproduksjon, en trekantet pose pakker en trøkk i gatestil, og det er et utseende jeg definitivt ville være med på hvis budsjettet mitt var ubegrenset.

Vil du ha en trekantpose?

Celine Triangle Bag
via 24 -er

1.150 dollar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *