Bottega Veneta Butterfly Clutch

I går var VLADs bursdag, og vi feiret med en bemerkelsesverdig biffmiddag og en tur ned til Homestead Speedway -racerbanen, hvor jeg ga ham sin nåværende, profesjonelle kjøretimer. Nå må du forstå at Vlad er en ivrig bilmann, en person som besetter over motorer, hestekrefter, karbonfiber, etc. Meg? Jeg liker hvordan biler ser ut, men ettersom han har lært meg mye mer, har jeg igjen begynt å lære mye mer om biler. Enhver sportsbil som kjører nedover veien kan identifiseres og omtrentlig pris og hestekrefter kan gis av meg nå. Men det er ikke bare meg å lære om biler og VLAD ikke lærer om hva jeg elsker. Virkelig, hvordan tror du at dette nettstedet kom i gang? Da Vlad så min kjærlighet til håndvesker, hjalp han meg med å startet dette nettstedet og er fremdeles en veldig integrert del av nettstedet. Han kan identifisere poser og til og med vil fortelle meg om noe er falskt! Jeg elsker det! Så i går på middagen overhørte vi kvinnene ved bordet bak oss og snakket om deres nye bagbesettelse, og om håndvesken de elsker er verdt prisen. De snakket om Bottega Veneta, og hvis jeg ikke synes det var respektløst å avbryte lunsj, ville jeg ha spratt over og fortalt dem Bottega Veneta er en tidløs investering. Men jeg tror det er en fantastisk måte å bryte inn i et merke hvis du er litt på vakt; Velg koblinger og tilbehør. Hvis et merke lager grundig sine små lærvarer, kan du også være trygg på at deres større lærvarer vil være av bemerkelsesverdig kvalitet.

Forrige uke fortalte jeg deg om Bottega Veneta sommerfuglveske, og handlingen ble delt ned på midten. Jeg personlig liker vesken, men jeg får den ikke, den er litt for mye for meg. Men jeg fant den beste trøsteprisen, Bottega Veneta Butterfly Hold som er opprettet med Ecru Woven Leather og Butterfly detaljering på baksiden. Denne bretten over Hold fra Bottega Veneta er en av husfavorittene deres, og blir solgt i forskjellige størrelser og farger (vi hadde utrolige handlinger med den rosa Bottega Veneta Hold Giveaway). Dette holdet er optimalt for noen som elsker sommerfugltrykk, men ikke er helt forelsket i det nok til å ønske det over hele deres større tote. Trykket er på baksiden av clutchen, så det trenger ikke å sees på noen måte, men gir et morsomt preg. Det er en magnetisk festing for klafflukking og blå semsket fôr. Gå gjennom nettet en portør for $ 770.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *