i noen tilfeller har jeg vanskelig for å gå på et show på Fashion Week og ikke bli ført bort i sjarmen til det hele. Jeg ender opp med å forlate et show og tenke hvor magisk det var, men da husker jeg at bare fordi opplevelsen er fantastisk, innebærer ikke klærne var også. Det er absolutt ikke tilfelle for noe J. Mendel -show jeg har vært på; Egentlig tvert imot. Hver gang klarer J. Mendel å ta meg bort til en eterisk verden av sjarm og nåde. Du forbinder kanskje bare merkevaren med røde løperutseende, men se ut, denne designeren har en blomstrende evne til tilbehør som ble utstilt under høsten 2013 rullebaneshow.

Alle premiere -designerne der ute gir plass, fordi J. Mendel ikke bare er i byen, men også har trukket opp et sete i første rad for å bli med deg. Jeg, for en, kunne ikke være mye mer begeistret for denne utviklingen; Jeg føler at jeg er en del av en drømmeverden på hvert av showene hans og ikke vil at den skal ta slutt. Vær klar til å bli transformert, og ta en titt på 20 øyeblikk for å få deg til å bli forelsket i J. Mendel Fall 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *