Matthew Williamson pyntet satengkobling, $ 1610 via Net-A-Porter

Judith Leiber-vesker er unektelig vakre, men det er også vanskelig å benekte at de skjevt seg til en viss kunde-eldre, veletablerte kvinner med en forkjærlighet for rett opp glitz. Leiber har gjort veldig godt å holde den demografiske, og de ville ikke drømme om å gå andre steder for en liten, glitrende kveldspose, men hva med kvinnene som vil ha noe som er så moderne som det er lite og detaljert?

Det er her Matthew Williamson pyntet satengkoblingen kommer inn. Denne vesken har alt av en intrikat fra en Leiber Minaudiere med ingen av de sterke glansen, i stedet velger et matt utseende som sannsynligvis vil appellere til kvinner som vil ha et noe yngre preg.

Som alltid er tilfelle med Williamson, er mønsteret historien med denne clutchen. Designeren bruker en kombinasjon av perler, pailletter, krystaller og fjærer (kilder?) For å oppnå en følelse som er når både moderne og litt Art Deco, og det fullførte produktet er åpenbart elegant uten å være rett opp åpenbart. Jeg har ikke sett en perlet boksekobling som jeg har likt så mye på lang, lang tid, og ideelt sett vil Williamson utvide på kveldsposetilbudene sine enda mer i fremtiden. Han har en evne til dem. Få med Net-A-Porter for $ 1610

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *