Bottega Veneta stor hobo -veske, $ 3250 gjennom Saks

Selv om Rust er en objektivt negativ ting utenfor moteverdenen, er det ingen farge som minner meg om fantastiske kvelder og skiftende blader som det litt skitne brente oransje som dukker opp når jern begynner å oksidere. Bottega Veneta vet nøyaktig hva jeg snakker om.

Bottega Veneta store hobo -vesken (hvorfor ikke Bottega gir oss bedre navn?) Har nøyaktig den funksjonelle strukturen og det konvensjonelle Intrecciato -læret som vi har forventet av det italienske tilbehøret kraftverk, men den fargen. Den fargen. Kan du fortelle at jeg er klar for at været skal ned, som, umiddelbart?

Denne vesken faller sannsynligvis et sted i spekteret av “brun”, og jeg har gjort følelsene mine om brune poser kjent rundt disse delene. Jeg tåler dem vanligvis ikke, men denne rike brune skyggen har så mange fantastiske oransje og røde undertoner at jeg ikke vet hvordan det ville være mulig å mislike det. På toppen av det, fordi vesken er Bottega, vet du at den kommer til å bli noe av det mykeste du noen gang har hatt i dine varme små hender. Nå hvor er den skarpe morgenkjølelsen som jeg kjøpte for å velge den? Kjøp gjennom Saks for $ 3250.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *