Chanel kaster regelmessig ut nye poser, mange av dem er nye tar på seg tradisjonelle poser til huset. Chanel Kid -vesken ble raskt til et essensielt for merkevaren, med mye valg av en versjon av barnevesken over den tradisjonelle klaffen (jeg forstår at jeg er mye mer av en barneveskeentusiast enn klaff for øyeblikket). Mens det er gjengivelse etter gjengivelse, skiller en viss versjon ofte ut.

Mens jeg trodde denne vesken ble introdusert for Chanels Metiers D’Art Paris i Roma 2016-kolleksjonen, grep Chanel Kid Bag med Manage alles interesse for et år tilbake fra Chanels Metiers D’Art 2015 Paris-Salzburg-kolleksjonen. Kidposen har alltid hatt en en kjedebære stropp, som kan dobles for å gjøre posen kortere hvis du velger, men jeg ønsket å ta en bedre titt på toppadministrasjonstilskuddet. Jeg liker inkludering av håndtaket, det gir denne vesken et avansert berøring, men holder seg utrolig bra i tillegg til avslappet på nøyaktig samme tid. Jeg har på samme måte blitt fortalt at barnevesken med håndtakets bære stropp er 6 tommer lenger, noe som gir deg muligheten til å virkelig bruke denne vesken på tverrbody, noe som ønsker at barna deres også vil aktivere.

Jeg rakte ut til Chanel for å se om barnevesken med administrasjon ville bli gjort til en langsiktig del av samlingen, så vel som ble fortalt at de ikke har info i tillegg på dette tidspunktet rundt om denne vesken vil bli brukt i fremtidige samlinger. Hvis du liker denne vesken, ble den fått i 3 størrelser så vel som for øyeblikket tilbudt i Chanel Shops over hele verden.

Hva tror du om Chanel Kid -vesken med håndtak?

Chanel Kid Bag med administrasjon i Calfksin + Ruthenium Metal Maskinvare
5.300 dollar ved hjelp av Chanel

Chanel Kid Bag med administrasjon i metallisk kalveskinn samt ruthenium -maskinvare
5.300 dollar ved hjelp av Chanel

Chanel Kid Bag med administrasjon i Python, Lambskin samt bronsemetall -maskinvare
7.200 dollar ved hjelp av Chanel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *