Jeg har samlet opp poser i godt over et tiår, og på den tiden har min smak utviklet og endret seg mye flere ganger enn jeg selv kan huske. Å samle håndvesker har faktisk lært meg mye om meg selv, og jeg har også lært mange leksjoner underveis.

Selvfølgelig har vi alle forskjellige smaker og velger å bruke pengene våre annerledes, og en persons hellige gral kan være en annen persons glemte veske som sitter på baksiden av skapet, og samler støv. Likevel, som veske elskere, er vi alle bundet av den delte lidenskapen for innsamling, og selv om vår smak og preferanser kan variere sterkt, er det lett å finne fellesskap i hvordan vi samler og handler.

Utviklingen av innsamling

Da jeg først begynte å samle poser, var jeg absolutt en merkevare lojalist. Etter å ha mottatt en Louis Vuitton Fast 25 for min videregående opplæring, begynte min lyst til mye mer. Mine neste 4 pose kjøp var Louis Vuitton poser, og jeg elsket ideen om å ha en liten Louis Vuitton samling. Varemerkets store historie og stort utvalg var et stort element i den drømmen. Jeg ønsket å eie alt!

Men da jeg ble eldre, begynte jeg gravitating mot andre merker. Jeg gikk snart til den andre siden av spektret; Jeg ønsket å eie en pose fra hver stor designer, og mengden jeg eide ble avgjørende for meg. Til slutt slo jeg et poeng i min samlingsreise der det ble mye mer om hvilken veske ga meg sommerfugler og gjorde meg fornøyd enn noe annet.

Jeg begynte å selge av poser jeg ikke brukte for første gang noensinne, og jeg lente seg til å ikke tenke så mye om hvilken veske og hvorav designer det var jeg kjøpte. Snarere kjøper jeg nå hva jeg liker og hva snakker med meg for øyeblikket. Merkelig nok, etter mange år med å skygge vekk fra Louis Vuitton-poser da jeg var i min “diversifiser” scenen, er samlingen min nå tyngre på LV enn noe annet merke. Morsomt hvordan ting alltid kommer full sirkel!

Hvordan handler du for poser?

Er du en merkevare lojalistisk? Forsøker du å diversifisere samlingen din? Eller, som meg, kjøper du bare hva som snakker med hjertet ditt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *