Jeg elsker bittesmå, sofistikerte poser som gir en uttalelse. Sånn som Alice Cullen, som er petite og grasiøs, men pakker en gjennomsnittlig trøkk (det er for deg, andre Twilight -fans). Derfor var jeg så spent da jeg så Alexander McQueen Clover Medium Satchel. Stikkord: Medium, men øynene mine glanset over det, og jeg så bare arkivfotografiet, og forestilte meg hvor nydelig den lille vesken må se personlig ut. Så klikket jeg videre til hovedsiden, og jeg skjønte at dette faktisk er en ganske stor pose. Å, utseende kan være så bedragende. Selv om håpene mine om den bittesmå, bittesmå vesken var stiplet, kom jeg rundt og heller som denne vesken til tross for størrelsen.

Jeg liker moden av patentskinnet kombinert med Simple Clover -designen, og jeg er en stor fan av den enorme gyldne platen i sentrum. Noen synes kanskje det er ytterst ubehagelig, men jeg tror den gjør posen litt mer forlokkende, mest fordi øyet ditt bare er trukket til det lyspunktet. Denne McQueen jobber den platen mye bedre enn Alexander McQueen Clover Hobo som vi vurderte i mai. Endelig kan jeg ikke motstå en pose med føtter, selv om den vesken er nesten like stor som jeg er. Kjøp gjennom Zappos for 1 899 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *