Chloe Gabby Bucket Bag, $ 2395 ved hjelp av Saks

Det må bemerkes, før vi fortsetter, at denne Chloe -samlingen fikk minst en designer avfyrt. Hannah MacGibbon, som hadde vært kreativ direktør for merkevaren i flere år, ble vist døren etter at Chloe Fall 2011 ble runde panorert. Andre blandinger i merkets rekker ble ikke kunngjort, selvfølgelig, men basert på hvor mye bedre feriested 2012 tilbehør er de høsten 2011, kan man bare forestille seg at en betydelig rystelse skjedde.

Problemet er imidlertid at vi fremdeles må vente noen måneder på at de nye tingene kommer ut mens vesker som Chloe Gabby Bucket Bag befolker merkets hylleplass i varehusene. Damer, dette er en rullebanepose. Noen la dette på rullebanen. Jeg har visst at det i nesten et halvt år nå, men sinnet, det fortsatt. Prøv å huske at bedre Chloe -vesker er rundt hjørnet, damer. De vil snart være her.

Jeg vil ikke gå for hardt på denne vesken fordi jeg allerede har gitt samlingen en uvennlig anmeldelse, og vi vet at personen eller personene som er ansvarlige for den er ute av døren, men denne vesken er et klart eksempel på hva som skjer når Et merke jager en trend uten noen følelse av redigering. Fargekombinasjonene, form og lappeteppe er alle så overveldende 70 -tallet at det ikke er noe moderne eller relevant med designen. Og de er ikke 70 -tallet på en god måte, som så mange samlinger har vært de siste to sesongene. De er 70 -tallet som min bestemors høstgullkjøleskap er 70 -tallet – datert, ekstrem og henvist til fortiden av en grunn. Jeg skulle ønske at denne vesken aldri hadde kommet seg utenfor rullebanen, men jeg vet at Chloe må lagerføre noe til Resort 2012 kommer ut. Kom deg gjennom Saks for 2395 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *