Lener du deg noen gang tilbake og stiller spørsmål ved nøyaktig hvor enorm veske -kolleksjonen din ville være hvis du hadde penger som hvem? Som i hvis du var fru utgiftsporter. Jeg stiller spørsmål ved om det ville være noen form for å stoppe meg. Metoden jeg ser den, jeg bruker noen timer om dagen på å sjekke ut i tillegg til å komponere om vesker som jeg liker (vel normalt liker jeg dem). For moro skyld, la oss oppgi at jeg liker 2 poser om dagen. Det er 2 × 365 som bringer oss til svimlende 730 poser. Kan du forestille deg å ha 730 vesker? Kan du bruke dem alle? Umm, mest sannsynlig ikke- men jeg vil helt sikkert prøve. Mye bedre, men likevel se på det massevis av penger du vil bruke på dem. Så igjen, hvis du var fru utgiftsporter, ville det fortsatt ikke fase bankkontoen din.

For enda en pose til som jeg liker i dag, la meg sende interessen min til Ghurka Goatskin Horn Hobo. Ingenting fantastisk som du ser ideell bort, men når jeg fortsetter å se på nært hold, har denne vesken en enkel eksotisk appell til den. Denne vesken er laget av pergament (solbrun) geiteskinn med krem ​​jernbanesøm. Jeg graver den tykke sømmen på denne posen- den går hånd i hånd med geiteskinnet etter min mening. Siden dens enkelhet bruker posen en knyttet bære stropp med skinnende horn for å skille posen fra hverandre. Det var det valgte aspektet på min lignende for vesken. Så annerledes så vel som unik, at jeg vil ha det. Jeg har ikke prøvd posen på, så jeg håper helt sikkert at hornene ikke graver seg i skulderen. På samme måte vil du oppdage sideklafflommer med dusker samt semsket fôr på denne 15 ″ h x 18’W x 5 ″ D -pose. Hvis jeg var fru Bill, ville jeg fått denne vesken for 895 dollar med Neiman Marcus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *