Vi fortalte deg allerede at Oxblood er den nye svarte for høsten, og alle fortsetter å snakke om fargen Burgundy. Jeg kan ikke slutte å besette – det er bare en så rik, frodig farge som velger praktisk talt alt. Vil du bruke svarte med det? Flott. Hva med om du elsker brune farger? Perfekt. Dette er en farge som gir liv i garderoben din og kompletterer så mange forskjellige ensembler, og det er grunnen til at vi gir den sin andre hovedfunksjon – en var ikke nok.

Som du vet vender vi oss alltid til posene våre for å legge til sesongene nyeste trender enten det er tekstur eller farge, og denne gangen handler det om de beste burgunderposene til høsten, og jeg har valgt ut 9 som er helt misunnelsesverdig.

Gucci Lady Stirrup Top avtale med Carminio Red Leather Bag | $ 4.650 gjennom Gucci
Denne damen er min nye dame, ettersom hun er en av de mest fantastiske posene jeg har lagt øynene opp for. Gucci bringer tilbake ikonene sine, og denne versjonen av stigbøylen er et fantastisk tilbehør hvis jeg noen gang har sett en.

Louis Vuitton Monogram Empreinte Fast | 2.370 dollar gjennom Louis Vuitton
Akkurat da jeg først fant denne Louis Vuitton -vesken, var jeg forelsket. Så mye som jeg ikke graviterer mot Vuittons monogramtrykk, er det å ha det preget i skinn et fantastisk mellomgrunn mellom monogram lerret og vanlig skinn.

Coach Madison Pinnacle Carrie | $ 658 gjennom trener
Når du søker etter en annen fargepose, ikke la være trener. De kaster kontinuerlig ut design i et veldig bredt utvalg av farger. Jeg personlig elsker formen på denne vesken og skyggen av burgunder de bruker.

Celine brettet grep i Calfskin Burgundy | Spør gjennom Kirna Zabete
Jeg ble veldig begeistret for å se Celine legge til et elegant grep i samlingen, og i denne burgunder kalveskinnet vil det være et fantastisk høststift.

Oscar de la Renta Small Dex | 19 000 dollar gjennom ODLR
Jeg blir til en ekte Oscar de la Renta Fangirl, som i en fanjente som elsker klærne og tilbehøret hans. Posene har blitt mye sterkere, og dette er den øverste ODLR -vesken. Selv om dette bare er tilgjengelig i butikker, er det andre fantastiske burgunder -alternativer på nettstedet hans.

Michael Michael Kors Astrid Textured-Leather Tote | $ 400 til Net-A-Porter
Har du noen gang stoppet opp og sett deg rundt på folk som går forbi og hvilke poser de bærer? Jeg tipper at du ser mange Michael Kors -vesker, jeg vet at jeg gjør det. Jeg liker denne versjonen, og den er budsjettvennlig fordi den er fra Michael Michael Kors-linjen.

Valentino Rockstar Burgundy Bag | 1.895 dollar gjennom Net-A-Porter
Jeg måtte gjennom en Valentino Rockstar -pose inn i miksen, jeg kan fremdeles ikke få nok av disse svært etterspurte og fantastiske brikkene. Hvilken bedre måte å legge til litt va-voom enn med en pigget veske?

Rebecca Minkoff Python Small Mac Bag | $ 195 gjennom Shopbop
Ikke bare er denne Mac en fantastisk farge, men som alltid er Mac den ideelle størrelsen for dag-til-natt-bruk i praktisk talt enhver situasjon.

Marc av Marc Jacobs Thunderdome Travel Doctor Bag | $ 498 gjennom Shopbop
Struktur på sesongens hotteste farge gir en umiddelbar dame-lignende appell. La det til Marc av Marc Jacobs for å være foran kurven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *