denne uken var tung på formell galas så vel som motebegivenheter, så vi var ingen innebærer presset for alternativ når det gjaldt Star Bag Pics /valg. I tillegg til at vi har noen fascinerende valg denne uken: det er mye av Alexander Wang i spill, Michael Kors Bancroft gjør til slutt metoden sin til kjendishender, så vel som Chrissy Teigen er å bringe noe fra den opp-og-kommende franske Etikett Tomasini. Dessuten er bleke rosa trender igjen. Farg meg fascinert.

Chrissy Teigen
Her er Chrissy Teigen, ta med en prangende, metall maskinvare-trimmet Tomasinini Rosie-veske mens hun drar til lunsj på Il Buco i NYC. Handle Tomasini Rosie Bag gjennom FWRD ($ 1,271)

Kate Bosworth
I denne dagen i Kate Bosworth -historien gjorde Kate fire forskjellige garderobemodifikasjoner for en enkelt pressedag i NYC. Hun er for tiden ute og promoterer sin nye film, The Long Road Home. Den litt rosa trener Rogue -vesken, i tillegg til drakten hennes, er fra Trainer 1941 Spring 2018 Runway. Handle trener Rogue Bag gjennom Trainer ($ 350)

Kate Bosworth
Her er hun på en annen dag og forlater AOL Develop -serien med en Gabriela Hearst Demi -veske, som er den andre Gabriela Hearst -vesken hun har tatt med på denne presseturen. Hun hadde med seg Gabriela Hearst Ella tidligere i uken.

Katharine McPhee
Katharine McPhee tok nylig med seg denne Chanel Young Boy -vesken til middag på Craig’s i LA. Handle Chanel -vesker gjennom Vestiaire Collective

Nicki Minaj
Nicki Minaj ble nylig eskortert til CFDA + Vogue Fashion Fund Gala av Alexander Wang, så hun brukte Alexander Wang i tillegg til å ha med seg en svart skinn Alexander Wang Ryan Dustbag, naturlig nok. Handle Alexander Wang Ryan Dustbag gjennom Nordstrom ($ 695)

Nicky Hilton
Nicky Hilton dro til biblioteket Lions Gala i NYC med en luksuriøs blå fløyelsgrep fra Oscar de la Renta. Hennes blå kjole er av Carolina Herrera, som på samme måte skjedde for å gå til gallaen. Handle Oscar de la Renta tropose gjennom Net-A-Porter ($ 1.995)

Rachel Bilson
Her er Rachel Bilson, å kjøpe litt i LA med en betydelig, svart skinn Alexander Wang Prisma Skeletal Tote. Handle Alexander Wang gjennom Nordstrom

Thylane Blondeau
Fransk design så vel som skuespilleren Thylane Blondeau ble funnet på LAX med en brun nøytral skinn Michael Kors Bancroft -veske. Hvis dette er din aller første gang å se Bancroft, er du ikke så bra som langt etter: Michael Kors introduserte nettopp denne nye stilen i juli. Handle Michael Kors Bancroft Bag gjennom Nordstrom ($ 1.190)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *