Jeg har øye på denne vesken i heller lang tid nå. Først gikk jeg forbi den siden ingenting virkelig hoppet ut, så vel som uttalte “Jeg krever dette” akkurat som ingenting hoppet ut så vel som uttalte “Ewwww”.

Likevel, hver gang jeg kommer over det, oppdager jeg at jeg stopper i tillegg til å søke en stund. LAM. Stiler er vanligvis åpenbar gjenkjennelige, men dette er ikke så bra som jeg tror det er en del av grunnen til at jeg liker det så mye.

Lammet. Signatur crossbody -veske er virkelig en godt utført crossbody -veske uten å se plagsom eller klumpete ut. Hvis du i det hele tatt har noen form for bryst, kan til og med den minste crossbody -vesken treffe dere alle. Likevel, i dette tilfellet, kommer størrelsen, formen, så vel som stil sammen for å få meg til å tro at jeg kan være i stand til å trekke denne vesken av. Etter dager, kanskje til og med uker med overlegg, er dette en pose jeg virkelig liker. Kjøp med Nordstrom for 185 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *