Internett er stort, i tillegg til at det med den stole på de fleste. Når du er på internettkjøp er jobben din, endte du opp med å være ekstremt bevisst på det beste. Jeg har vært en mangeårig entusiast av Portero.com, så vel som etter å ha hatt sjansen til å snakke med administrerende direktør, min lignende for virksomheten har vokst. Det er så mange grunner til at jeg liker Portero, men akkurat her er fem enorme grunner til at jeg bare ikke kan bli tilstrekkelig (og du vil ikke være i stand til det!).

1) Portero sikrer ektheten av varene sine

Portero har blitt anerkjent av New York Times samt Wall Street Journal for sin fantastiske kundeservice samt forsikring om autentisitet på hvert kjøp. Vi er alle vant til å holde øye med det aller beste i pre-eide high-end produkter, siden det ofte er den aller beste metoden for å få en god verdi for pengene, i tillegg til å ha en forsikring om autentisitet tar bort hvilken som helst type av bekymring for bekymring når du kjøper.

2) Portero spesifiserer tydeligvis tilstanden til varene, slik at du ikke krever å lure på

En annen grunn til at du kjøper pre-eide produkter fra andre nettsteder kan forlate deg å føle deg på vakt, er at du ikke alltid er sikker på hva du kommer til å få. Portero tar bort problemet ved eksplisitt å spesifisere tilstanden til hvert stykke i tillegg til å tilby fjerne bilder som bilder av alle typer så vel som all slitasje. Hvert produkt er merket som uberørt, utmerket, ekstremt bra, bra eller rettferdig. Denne metoden vil du få nettopp det du ser på nettstedet deres, ingen gjetting eller fingerkryssing kreves. Ett pluss til, du vil ikke forlate hjemmet ditt for å søke på sendingsbutikker, bare ta på deg de mest komfortable klærne i tillegg til å oppdage produktet av drømmene dine.

3) Portero bringer et av verdens mange utrolige valg av veldig uvanlige vesker

Årsak 3 kan være mitt foretrukne element om Portero: Nettstedets valg er ikke bare stort, men også inkluderer en av de mest avrundede gruppene av utrolig uvanlige poser jeg noensinne har sett, så vel som de oppdaterer hele tiden. Fra semede Hermes Birkins, til Gold Chanel -ryggsekker, til de ekstremt etterspurte Hermes Gulliver Kelly Idole Bag, er rekkevidden så flott at jeg knapt forstår hvor jeg skal begynne. Utvalget inkluderer vintage oppdager så vel som nåværende begrensede utgaver som Kusama for Louis Vuitton samt Celine Bagage Totes.

4) Portero er ikke ny på markedet – nettstedet har eksistert fordi 2004

Massevis av virksomhet vises hver eneste dag i tillegg til å slutte å jobbe for å vare i noen måneder, enn si mange år. Portero har eksistert fordi 2004, noe som innebærer at det har en langvarig troverdighet så vel som personellet forstår dette markedet godt. Portero gir god verdi for shopperen, som er en prosess som har blitt perfeksjonert de siste åtte årene.

5) Leter du etter noe spesielt eller sjeldent? Portero vil oppdage det for deg.

Porters Finder -tjeneste er en fantastisk funksjon, siden det å spore opp den nøyaktige vesken du søker etter kan føles som å oppdage en nål i en høystakk. Hvis du har en pose du absolutt festet deg til, vil Portero hjelpe deg med å oppdage den. Deres ressurssterke autentisering vil gjøre vanskelig å oppdage vesken for deg, noe som innebærer at du kan slutte å skure sendingsbutikker så vel som auksjonssider mens proffene tar over.

S. Best Now Portero har en kampanje på 1000 dollar som du kan legge inn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *