“Classic”, når det angår håndvesker, er en idé alle konseptualiserer litt annerledes. En pose kan være klassisk uten å være en klassiker, og i dag ligger interessen min i sistnevnte konsept. Når det gjelder designervesker, er klassikere en liten gruppe som sjelden utvides; Det krever et spesielt stykke å ikke se datert ut etter en håndfull år, og det nåværende markedet legger vekt på sesongens trender for å hjelpe til med å churre gjennom varelager. Likevel er det noen få konkurrenter.

For pengene mine er Fendi Peekaboo -vesken designet som mange sannsynligvis vil bli med i rekkene til Chanel Classic Flap, Hermes Birkin og Dior Lady Dior. Vesken har ikke bare den tradisjonelle, sofistikerte strukturen og fleksibiliteten som er kjennetegn på design som kan gå avstanden, men Peekaboo har allerede gjort en veldig viktig, veldig utfordrende ting som få andre håndvesker kan gjøre: det er gjort comeback.

Peekaboo debuterte i 2009, og til å begynne med gjorde det det som nybutede designervesker vanligvis gjør: Peekaboo gledet seg over et par år med popularitet og ble deretter rotert til baksiden av oppstillingen til fordel for de neste store tingene merkevaren hadde i rørledningen. Generelt blir det etterfulgt av at en pose for det meste blir ignorert og deretter til slutt sett ut på beite stille, når folk neppe vil merke at det til slutt er fravær. I stedet for den langsomme marsjen inn i solnedgangen, valgte Fendi å gjeninnføre Peekaboo og forbrukerne spiste den opp.

Det er ikke uhørt for merker å prøve å promotere en pose som en gang var veldig populær, men den fungerer sjelden. Forbrukerne ønsker nyhet, og mange vesker som er kvalifisert for å promotere, har bare ikke den varige appellen som kreves for å føle seg frisk i stedet for datert når en kunde ser dem igjen, fem år nede i veien. Peekaboo har allerede bestått den testen med flygende farger, og det er ikke grunn til å tro at den ikke vil holde seg på lenge.

Også verdt å merke seg er Peekaboos posisjonering innen Fendis oppstilling; Posen er merkets mange dyre, i gjennomsnitt, og vesker som blir varige klassikere holder vanligvis det stedet i designersamlingene sine. Tross alt, hvis et design er bestemt for storhet, burde det i det minste være den beste i sin klasse. For eksempel kan den du ser ovenfor være din for $ 3.550 gjennom Net-A-Porter.

Nå, forteller du meg: Hvilken populær veske tror du at vi får se i lang, lang tid fremover?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *