Longchamp le pliage kanskje ikke er en av vesken verdens mange elegante vesker gjennom tidene, men det kan definitivt hevdes at det er en av de mest gjenkjennelige. Riktignok, når jeg tror Longchamp, tror jeg umiddelbart om merkets Nylon Le Pliage -veske, som har endt opp med å bli synonymt med merkevaren.

Regnet som en av de mest ideelle grab-and-go-vesker, er den perfekt for det daglige og utover. For ikke å nevne, har Le Pliage vært en fineste selger i mange år, så vel som garantert vil være enda lenger. I 2016 rapporterte vi til og med at Longchamp i gjennomsnitt hadde tilbudt mye mer enn 1 million per år i 2 tiår.

Et ikon gjenoppfunnet

Mens originalen er klarert både for ytelsen og kvaliteten, er det så mange andre iterasjoner av le pliage, så vel som de ikke skal ignoreres. Fra små versjoner til utskrifter, lær, så vel som utover, har le pliage blitt gjenoppfunnet tid så vel som tid igjen. Fra denim så vel som tee-skjorter som bruker mor til den mest mote-spiss, trend-slitne stilstjernen, er det virkelig en le pliage for alle.

Nylig, når jeg kammet med bilder for vår beskyttelse av NYFW, fant jeg en liten le pliage på influencer @greivy, så vel som øyeblikkelig ble jeg solgt.

Longchamp le pliage cuir croco
via Longchamp

380 dollar

Longchamp le pliage cuir croco

Jeg har ikke hatt en longchamp -veske fordi college, men denne lille metalliske versjonen av den anerkjente Le Pliage stjal umiddelbart hjertet mitt. Metoden den kobles så godt sammen med den avslappede fantastiske antrekket er en generell stemning, så vel som selv om den ikke er den mest praktiske vesken (den er tross alt liten), kan den fremdeles holde telefonen din så vel som noen få andre lite tilbehør. Jeg antar at du kanskje oppgir at jeg har blitt påvirket, men jeg er ikke sint i det hele tatt.

Denne versjonen av le pliage er like deler sofistikert, glam, trendy, så vel som moro. Laget fra Crocodile-stil metallisk kalveskinn, er det et uttalelsesfremstilling som ikke vil bryte banken, i tillegg til at jeg må oppgi at det er forfriskende til høsten for en pose som er utenfor det vanlige riket til merker som fanger blikket.

Oppdag mye mer i tillegg til å kjøpe for $ 380 gjennom Longchamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *