vil jeg begynne med å si at jeg ikke tror jeg noen gang har blitt mer konsumert med et sted før i livet mitt. Da jeg oppdaget NYCs nyeste hot spot, mens vi var unge, på Instagram for noen måneder tilbake, var jeg øyeblikkelig forelsket av restaurantens fantastiske koselige interiør så vel som bedårende sjarmerende fasade. Jeg kunne ikke vente med å inspisere det, så en kompis så vel som jeg var innom en ettermiddag tilbake om våren for et par glass rosé. Når jeg så meg rundt, forsto jeg at jeg måtte gå tilbake for å prøve maten også. Rettene var vakkert belagt, så vel som ganske ærlig, jeg var interessert i å se om de smakte så bra som de så ut. Spoiler Alert: Du blir ikke skuffet.

Vi var innom mens vi var unge forrige uke for en brunsj med noen vesker fra Burberry Autumn 2017 -kolleksjonen. Hjertet mitt stoppet da jeg så rødmeversjonen av DK88 -vesken, i tillegg til at jeg forsto at dette var stedet å bringe dem.

Mens vi var unge finnes i NYCs West Village, så vel som mens det ikke er mangel på søte, sjarmerende restauranter i nabolaget, er wwwy – hvis det ikke er noe, jeg bare laget den en – ut fra resten. Restauranten er dekorert med friske blomster så vel som nydelig rosa så vel som blå sitteplasser, med gull aksenter i hele den lille plassen. Selv om denne plasseringen er en Instagrammers-drøm, må du være dum for ikke å sette pris på skjønnheten i den, insta-besatt eller ikke. Den koselige stemningen er utrolig innbydende, i tillegg til at jeg allerede ikke kan vente med å gå tilbake.

Reservasjoner: Bare walk-ins.

Prispoeng: forretter fra $ 12 til $ 19, strømnettet fra $ 17 til $ 25.

Hvor: 183 W 10. St, West Village.

Hva vi spiste: Avokado toast, fjærkre og vafler, rosenkål samt trøffelfries.

Må prøve: Mens vi likte hva vi bestilte, var rosenkålene en absolutt standout! Du kan fortelle meg at det er rart å bli fortært med dem, men jeg bestiller Brussel når de er på menyen, som i NYC ofte er, så vel som disse var ganske potensielt de aller beste jeg noensinne har hatt! Mens vi var unge blandede drikker er også et must: det er ganske å se på i tillegg til å smake enda bedre.

Hva vi hadde: Burberry DK88 i Ash Rose, $ 2.495 via Burberry, samt Burberry Square Satchel i Alligator, $ 17.500 via Burberry.

Bonusen: Det er vanskelig å velge bare en – det er så mange, men jeg vil holde den til to. Du forstår aldri hvem du vil støte på på et NYC-hot spot, den aller første gangen jeg kom her den fantastiske nydelige Priyanka Chopra, likte upretensiøst et måltid på sen ettermiddag! Bonustilbud nummer to: Restuarantets spilleliste er seriøst på punkt, som virkelig bare er prikken over i’en på dette stedet.

Handle Burberry på Net-A-Porter så vel som Nordstrom.

Mens vi var unge nettsteder
Mens vi var unge Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *