Tidligere Real Housewives of New York Star/Skinnygirl Entrepreneur/Daytime talkshow -vert Bethenny Frankel ble nylig oppdaget og plukket datteren opp fra skolen på Nedre Manhattan med en svart lær Christian Louboutin søt søt søt søt Veldedighetspose på slep. Bethenny er ganske glad i Christian Louboutins håndvesker (og skoene hans også, selvfølgelig), og vi har faktisk sett henne bære denne eksakte vesken rundt i byen før. Du kan for øyeblikket kjøpe Bethennys veske på Net-A-Porter for $ 1.795, og sjekke ut resten av high-end håndveske-kolleksjonen i “The Many Beth of Bethenny Frankel”.

Jeg er glad for å se Bethenny ha på seg et solid par fornuftige, vinter-passende støvler her, og ikke friste skjebnen ved å krysse på isete brostein i et noe dødelig par Saint Laurent Stilettos, slik vi har sett henne gjøre i det siste. Ikke misforstå: Jeg elsker mote, jeg elsker Saint Laurent, og jeg elsker Stilettos. Men jeg elsker også fornuft. (Og det er ingenting jeg hater mer enn å utslette offentlig.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *