Noen ganger får jeg bare ikke franskmennene.

I et varemerkeovertredelse som er innlevert i Manhattan føderale domstol, går Louis Vuitton etter den koreanske bilprodusenten Hyundai for å bruke sin varemerke logo i en Superbowl -reklame. Industrien viser kort en LV -monogram basketball som blir kastet rundt i et tilfeldig gatehoopsspill.

Det franske motehjemmet argumenterer for at Hyundai dedikerte krenkelse ved å vise sin ikoniske berømte så vel som uoverveldbar logo i reklamen.

Etter bedre inspeksjon er det imidlertid enkelt å erkjenne at lerretet bare er laget for å se ut som LV-trykket, det er ikke det sanne trykket som Louis Vuitton varemerke i 1932. Faux-trykket ble brukt som en visualisering av kostbar high-end Det er raskt gjenkjennelig av mange, og om noe, bare styrker forståelsen av LV-merket som en ledende high-end Manufature.

Husk at virksomheten ikke dreper for å ha sjansen til å score en industri under en av de mest så årlige TV -arrangementene over hele verden? Ikke bare slots -kostnadene millioner, men er også ekstremt omstridt.

Jeg er ingen profesjonell i disse juridiske sakene, og driver heller ikke et verdensomspennende motendekonglomerat, men det er mitt synspunkt at innsatsen for å beskytte LV-merket kanskje bare har gått litt så bra i denne.

Vi skal oppdage rettens kjennelse snart. I mellomtiden, nøyaktig hvordan føler du deg som forbruker om dette søksmålet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *