Da Kristine Johannes debuterte hennes Hold Line, Rauwolf, i 2011, var det ingen på bare noen få korte sesonger. I den tiden har vi imidlertid sett linjen med ultra-moderne plexi kveldsposer komme til å dominere hendelser som Emmys så vel som Oscar-utdelinger, så vel som når du ser på bildene våre av Rauwolfs kommende våren 2015, merkets mer Meteorisk økning er ikke nettopp et mysterium.

I flere tiår ble holdemarkedet overkjørt med tradisjonelle, ofte noe prippen tar på seg nøyaktig samme kassekoblinger, så vel som Minaudieres vi alle har sett en million ganger, men de siste årene, uavhengige upstarts som Rauwolf så vel som Edie Parker har økt markedet. De to linjene, begge hadde av New York-baserte kvinnelige designere, bruker materialer som akryl så vel som pleksiglass, som føles geniale i veskemarkedet, samt muliggjør for et betydelig utvalg av farger, finish, strukturer og mønstre, alle I en glatt, kveldsprisk pakke.

Vi har nylig sjekket ut Rauwolfs showroom for å se merkets kommende vesker, i tillegg til at du kan satse på at du vil se dem igjen i hendene på filmstjerner. Inspiser ut bildene våre nedenfor eller handle Rauwolfs nåværende tilbud ved hjelp av Barneys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *