[Poll ID = ”81 ″]

Jeg husker Ralph Lauren Collection Vintage Blanket Hobo Bag som slo ned rullebanen våren 2011 og syntes det var interessant. Da han så posen traff seg, fanget prisen også oppmerksomheten min – hele 2500 dollar.

Hvorfor er prisen så høy du spør? Det er det samme som jeg spurte meg selv, og det ser ut til at Ralph Lauren ønsker å lade det fordi disse posene er enestående og laget av antikke stoffer, noe som betyr at hver eneste en er helt unik.

Materialene som brukes er vintage Navajo-ulltepper og lærkapsler, og posen er håndloomet. Andre dekorasjoner inkluderer bagasjemerker, metallbolter og glassperler. Jeg liker virkelig den autentiske Americana -appellen til at vesken tilbyr, men jeg kan ikke tenke på å bruke $ 2500 på en pose som er laget av gamle tepper. Kjøp via Net-A-Porter for $ 2.495.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *