Jeg, som nesten alle andre personer, eier ikke bare et par svarte jeger -brønner, men jeg har funnet et veldig spesielt sted i mitt hjerte for dem. Støvlene er litt klumpete og litt tunge å gå inn, men de holder føttene tørre og varme, begge aspekter er veldig avgjørende på kalde regnfulle/snødekte dager.

Som meg er jeg sikker på at når du tenker på Hunter, tenker du på støvler. Likevel løp jeg inn i denne Halle Leather Tote fra Hunter Boots og tok en beslutning som absolutt måtte diskuteres. Da den først traff nettleseren min, fanget den store H oppmerksomheten. Når jeg tenker på H, gjelder Hermes tankene. Kan du komme over det og bære denne vesken? Få ved hjelp av Neiman Marcus for 495 dollar.

Fyll ut blanket i kommentarene nedenfor: Hunter Boots Halle Leather Tote er _______.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *