Ja, jeg er klar over at vi her har to Alexander Wang -meldinger rygg mot rygg. Selv om jeg kanskje burde be om unnskyldning for dette, har jeg ikke tenkt å gjøre det. Beklager folkens, jeg kunne ikke hjelpe meg selv. Se, så snart jeg kom over denne Alexander Wang Cher store siamesiske clutchen, måtte jeg stoppe alt jeg gjorde og skrive om det.

En annen ting jeg innser er det faktum at Alexander Wang ofte er utenfor rockeren hans. Nå er det i noen tilfeller av rockeren din som designer en god ting, og så er det andre ganger det er en dårlig ting. I dette tilfellet vennene mine er det en pose ting – en veldig, veldig dårlig ting.

Jeg kan ikke finne ut av meg hva Wang gikk etter med denne clutchen. OK, det er litt av en løgn. Selvfølgelig er jeg klar over at han skyver konvolutten (Eeeks, dårlig ordspill … som var ment) med dette grep, men måtte han gjøre det i denne grad? Sannsynligvis ikke.

Dette store skinngrepene har kontrasterende speilskinn mot semsket skinn i tillegg til kontrastvinkler. Det ser ut som om Wang har tatt to store konvolutter, snudd dem litt rundt og lagt litt lim for å feste dem. Vanligvis prøver jeg å finne minst en slags bruk for hver veske jeg skriver om, men damer og herrer, jeg er stumpet. Det er ingen måte jeg ville bære dette noe sted; Det er bare ikke meg. Imidlertid, hvis dette er noe du vil rocke – velg det! Kjøp gjennom Shopbop for $ 780.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *