hvis det virker som om det var ekstremt nylig at vi brakte deg nyheter om en helt ny verdensrekord Hermès Birkin Sale, det er siden det var . I april tilbød Privé Doorperson en Birkin i Braise Red Crocodile for 298 000 dollar til en samler i California, men nå, ifølge CNN, har dette tallet blitt formørket av en Birkin som tilbys av Christies i Hong Kong for litt over 300 000 dollar.

Birkin, som er sett over, er en 30 cm i Himalaya Niloticus krokodille, fullført med diamant-sprøytet 18K gullmaskinvare. Den endelige auksjonskostnaden var $ 300 168, samt en representant for Christies forklarte den anonyme kjøperen som en “privat orientalsk samler.” Vesken vil helt sikkert være juvelen i hans eller hennes samling.

I et marked der det gradvis er grunnleggende for kjøpere over hele kloden å få tak i nøyaktig posen de vil ha på alle typer tid, har konkurranse om de sjeldneste Birkins blant verdens velstående elite eskalert raskt. Det var ikke lenge tilbake at det var uvanlig å høre at en pose som ble tilbudt for seks figurer i det hele tatt, så vel som nå som Birkins er priset over 100 000 dollar vises for kjøp med et klikk på knappen på Moda Operandi fra tid til annen. Nå som auksjonskostnader har truffet midt-seks-tallene, er det noens antagelse om hvor posenes endelige verdier til slutt kan utjevne seg, så vel som om hastigheten på auksjonsprisenes løft er noen form for indikasjon, kan det hende vi ikke oppdager ute i årevis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *