for praktisk talt alle, tror jeg Balenciaga er et av de merkene du enten forstår eller ikke. Ja – de lager mye mer eller mindre de samme posene i forskjellige farger år etter år. Ja – mange av dem endret seg ikke drastisk i design fordi de først ble introdusert. Ja – mange mennesker er glade for å gjøre det som egentlig utgjør å kjøpe den samme posen i en haug med farger. Og noen mennesker tror kanskje det er nøtt, men jeg synes det er kjempebra. Jeg elsker Balenciaga, og alle som er kjent med Balenciaga -delen på forumet, vet at BAL -jentene kommer inn på detaljene i sekkene sine på en måte som få andre merkevarer gjør. Skinntekstur og maskinvare diskuteres tungt, selv om forskjellene kanskje ikke er enorme for den tilfeldige observatøren. Som et resultat, når en ting endrer seg om hvordan Balenciaga bygger sekkene sine, settes tungene om det i flere måneder, om ikke år.

Noe av det mest kontroversielle som Balenciaga har gjort var å introdusere “gigantisk” maskinvare-jeg tror det kom i 2007. Den tidligere bittesmå og kjedelige (og av kjedelig jeg antyder ikke-skinnende, ikke kjedelig) maskinvare ble nå gitt i store, polerte Sølv- og gullversjoner. Noen mennesker gråt. “For blingy,” sa de, “det velger ikke Balenciaga -estetikken.” Jeg derimot gledet meg. Vel, jeg gledet meg for sølvet, gullet jeg fortsatt ikke likte. Jeg hadde alltid elsket posene, men følte at de kanskje trengte litt ekstra pop, og den store, sølv, fingerlignende maskinvaren var akkurat det jeg lette etter for å gjenopplive dem i tankene mine. Sammen med Balenciagas signaturfargede skinn, så sølvet ut til å understreke de vakre fargestoffene og lyse nyanser som skiller merkevaren fra andre produsenter.

Flere sesong senere ser det ut til at stor maskinvare holder seg rundt, i det minste i sølv. Jeg kunne ikke være lykkeligere, og jeg vet at noen av menneskene som opprinnelig spottet på ideen, har kommet rundt til stilen. Hvis du aldri har sett disse posene personlig, vil jeg anbefale at du prøver å i nærmeste fremtid; Balenciaga er mye mer utbredt enn den pleide å være, og den enorme maskinvaren gir mye proporsjonal mening på noen av de større posene deres (jeg er en stor fan av det på noe større enn en dag). Så hvis du avskjediget det innledningsvis, nå som en tid har gått, og vi vet at det ikke bare er en kjepphest, kan du tenke på å se på det. Jeg tror det har stått stiltesten de siste sesongene og er verdt et annet utseende av alle dere veskeentusiaster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *