da denne vesken gikk nedover rullebanen, det var min absolutte favorittveske, og jeg visste at jeg måtte ha den. Så jeg satt rundt og ventet på at denne vesken skulle treffe de virtuelle hyllene og Rebecca Minkoff iriserende Elle endelig har det.

Elle er en pose mange av dere Minkettes kanskje vet om, den ble oppkalt etter motebloggeren Bryanboys bestemor, men designet er alt Rebecca Minkoff.

Rebecca Minkoff Elle Bag vil få en kvinne til å se både sterk og polert ut når hun bærer den. Det er en rekke utførelser, fra Easy Leather, til pigger, til denne iriserende futuristiske øgle-embossede versjonen. Jeg elsker den strømlinjeformede silhuetten og justerbar crossbody stropp. Hvis du ventet på at denne vesken skulle treffe hyllene, må du få den raskt, for denne vesken kommer til å selge ut. Prisen er $ 495 gjennom Saks, og denne vesken er venner og familie kvalifisert best nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *