den snødde i går i NYC, og for en uke siden gjorde det det samme. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg trodde dette var den siste av det, men værkvinnen i morges fortalte meg noe annet, da det er en annen mulig forestående storm i prognosen for tidlig neste uke. Selv fremdeles blir dagene mindre og mindre grå, og med dagslyssparing den siste helgen blir de også lengre og lettere. Jeg er offisielt klar for våren, og selv om garderoben min sannsynligvis er også – alle som er nær meg vet at jeg ikke trenger en annen ting – jeg fantaserer om å gran det litt med noen nye sko, tilbehør og noen få Klær også.

Jeg vil helt sikkert hengi meg til en eller to av mine ønsker, og bare fordi jeg bare gjorde en enorm skaprensing. Jeg ga mange av mine gamle varer bort, men solgte noen få designerstykker, så jeg vil absolutt føle meg mindre skyldig i å snappe opp noe nytt med fortjenesten min. Nedenfor har jeg avrundet de 15 tingene jeg lengter etter våren. Hva begjærer du etter sesongen?

Wandler Hortensia Medium Take On Bag
$ 810 til Net-A-Porter
Wandler er et merke Megs og jeg oppdaget på Instagram, og vi falt begge for umiddelbart. Det er ekstremt rimelig, og jeg elsker absolutt både formen og fargen på denne vesken.

Sam Edelman Lorraine Loafer
$ 120 til Nordstrom
Jeg hadde et par Sam Edelman Silver Loafers som jeg fikk i fjor vår og hadde omtrent fire dager i uken til en høstfestival ødela dem. Jeg fant disse og vurderer seriøst å erstatte det lenge tapte paret mitt med dem. De er rimelige, og et elegant kvalitetsalternativ til de designeren vi alle kjenner og elsker!

Chloé Poppy Heart Solbriller
286 dollar gjennom matchesfashion
Hvis du mottar nyhetsbrevene e-post, kan det hende du har sett disse skjønnhetene forrige uke. Jeg har ikke klart å slutte å tenke på dem siden! Jeg drømmer om å ha på meg disse med mine favoritt AG-jeans (høye midje Bellbottoms) og en hvit beskåret topp for et veldig 70-talls utseende.

Alexander Wang denimjakke
$ 450 til Net-A-Porter
“Bare bruk den med en denimjakke over den,” proklamerte vennen min når jeg kritiserte et antrekk av meg tidlig i fjor høst. Jeg ble flau over å innrømme at jeg ikke eier en flott denimjakke! Det har stått på listen min, men jeg har faktisk aldri kommet meg til å kjøpe en. Delvis fordi andre ting jeg vil alltid ta presedens, og delvis fordi jeg aldri kan finne den beste passformen og vasken. Jeg elsker tonen til denne Alexander Wang en, og storstilt passform virker omtrent perfekt.

Baublebar øreringer
$ 62 til Nordstrom
Noensinne fordi jeg ble hekta på å ha på meg øreringer, kan jeg ikke stoppe. Jeg pleide å være strengt tatt en studjente, men nå er jeg alt for en liten økning i antrekket mitt. Hoops, dusk – du nevner det, og jeg vil ha det. Jeg elsker den forenklede formen, men allikevel morsomme krystallfinish på disse øreringene av mine en av favorittmerkene mine for øreringer – BaubleBar.

Saint Laurent Small Monogram Loulou -ryggsekk
1.690 dollar gjennom ssense
Har du hørt oss ennå? Ryggsekken er her for å bli, og det er på tide at jeg legger til en i samlingen min. Jeg må sannsynligvis få en som ikke er en førsteklasses designer fordi jeg har fått øye på en annen pose, men denne er rett og slett elskelig, og jeg ville ikke ha noe imot at dette dukker opp i leiligheten min. Noen takere?

Chloé Lauren Scalloped Platform Wedge
$ 595 til Net-A-Porter
Jeg har alltid elsket utseendet til Chloé Lauren -skoene. Den kamskjellede detaljene er veldig feminin og søt, og denne grå fargen for våren? Ja takk!

Caroline Constas Gabriella Gingham Top
$ 395 gjennom matchesfashion
Jeg har akkurat denne toppen i en blonderversjon fra i fjor vår, og jeg er besatt av den, så naturlig nok vil jeg ha den i Gingham også. Hva kan jeg si, hjertet vil ha det det vil.

Dr. Dennis Gross Glow Pad Self Tanner for Face
$ 38 til Net-A-Porter
Jeg vil ikke bare ha dette, jeg trenger dette. Etter en alvorlig lang vinter, trenger ansiktet mitt all hjelpen det kan komme i glødavdelingen.

Saint Laurent Card Case
$ 425 gjennom Nordstrom
Jeg har teknisk sett allerede dette i min besittelse, men jeg knuser fortsatt på det, og etter å ha brukt det et par ganger, er jeg virkelig glad for at jeg sprengte og la denne lille vesken i rotasjonen min! Jeg trengte desperat å oppdatere vesken til våren, og jeg har stort sett kort, så dette var det ideelle valget. Selv om det kalles en kortsak, er det virkelig en liten veske når den åpnes helt opp og det er et sted å holde kontanter og kort.

Gucci High Top joggesko
795 dollar gjennom Neiman Marcus
Joggesko ser det ut til, er her for å bli, så hvorfor ikke få et blomsterpar til å rocke til våren? Jeg fant nettopp disse, og jeg er besatt.

Loewe Puzzle Bag
2.850 dollar gjennom Nordstrom
Jeg har ønsket meg en Loewe -puslespose en stund nå, og dette kan være den søteste jeg noen gang har sett.

Se av Chloé Maxi Dress
495 dollar gjennom matchesfashion
Floral maxi kjoler bare skriker våren, og så snart været blir varmt nok, vil du finne meg å bo i maxikjoler. Dette er en jeg bare bare burde ha, og jeg vil parre dette med den denimjakken jeg ikke harLikevel har det.

Frye Campus Fedora
$ 198 til Nordstrom
Frye har noen av de beste hattene rundt. Jeg har brukt dem selv når vi har skutt produkter med Fyre før, og jeg sier alltid at jeg vil kjøpe en av mine egne. Som moren min liker å fortelle meg, har jeg et hode for hatter, og jeg elsker den lysegrå fargen på denne! Jeg hadde på meg dette med antrekket ovenfor.

Gucci hengelås blomsterpose
$ 2700 gjennom Neiman Marcus
Blomster for våren? Banebrytende, jeg vet, og jeg vet også at Devil har på seg Prada-linjen er brukt, men denne vesken er for pen til ikke å ønske seg. Det er smalt, både på grunn av størrelsen og det vakre blomsterprintet, men gullboltene gir det også litt av en kant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *