Min kjærlighet til håndvesker og appell går hånd i hånd. Jeg har alltid elsket appellprodukter, men jeg har et spesielt sted på forfengelighet og i mitt hjerte for parfymer. Jeg eier mange parfymer, og de er spesielle for meg for deres evne til å utdype minner. Ettersom den sterkeste sansen knyttet til hukommelsen, har lukt evnen til å ta meg tilbake til en viss tid i livet mitt, og deretter gjør jeg det til et poeng å bruke parfyme hver eneste dag. Jeg vil anslå at jeg eier et sted rundt 40 parfymer (jeg vet, jeg har et problem), men jeg elsker å bruke det. Hvis jeg glemmer å spritz parfyme på før jeg forlater huset, kaster det dagen utenfor kilter.

Louis Vuitton er fremdeles ganske ny på parfymescenen, da merkevaren lanserte et sett med syv dufter skapt av den berømte franske parfymer Fragrance-kolleksjonen inkluderer flere dufter, duftsaker og reise- og mini-størrelse. Merket lanserte nettopp sin tiende parfyme duft, Cœur Battenant, som jeg er i ekstase til å lukte i butikkene denne sesongen. I tillegg til parfymer, bruker Louis Vuitton også fem signaturkölndufter som markedsføres mot menn, selv om jeg synes mange av deres dufter er unisex.

Til tross for at han er ny på duftmarkedet, har Louis Vuitton sikret seg som et av favorittmerkene mine for parfyme. Faktisk er Rose Des Vents-duften favoritten i parfyme-samlingen min og er min duft gjennom året (den fungerer i alle fire sesongene, som ikke kan sies om hver parfyme). Louis Vuitton -butikker har vært ganske rause med parfymeprøvene sine, og jeg gjør det til et poeng å prøve flere av deres dufter når jeg sjekker ut butikken. Jeg søker å legge til en annen flaske i samlingen min, noe som virker unødvendig med tanke på at den første flasken min fremdeles er tre fjerdedeler full til tross for at jeg er tre år gammel, men jeg liker å teste nye dufter ofte. Jeg tror grunnen til at jeg elsker LV -parfymen min så mye er at litt går veldig langt, og en eller to spray vil vare hele dagen på huden min.

Siden duften lukter annerledes på hver eneste person, vil jeg anbefale å be om en prøve og bruke den i et døgn før du får en flaske i full størrelse. Jeg opplever at Louis Vuitton -parfymen min tørker på huden min annerledes enn når jeg først sprayet den på, så det er alltid bra å teste den. Du kan også kjøpe prøvesettet som har små størrelser på hver duft. Det bittesmå settet koster $ 300 USD, som jeg mener er et godt kjøp med tanke på at settet kommer med syv 0,33 oz flasker.

Louis Vuitton -parfymer er på den dyrere siden, en 3,4 oz flaske vil sette deg tilbake $ 250 USD. Tatt i betraktning en Chanel-parfyme av samme størrelse koster rundt $ 100 USD, er det absolutt et prispunkt for høyere ende. Jeg personlig tror duftens spesielle natur er verdt det, disse duftene stikker ut blant konkurransen og lukter som ingenting annet jeg har luktet i en appellbutikk. Første gang min ektefelle luktet LV -parfymen min, bemerket han hvor “fantastisk og annerledes” jeg luktet (og han er ikke sjenert når han ikke liker en parfyme jeg har på meg!).

Jeg elsker den elegante utformingen av flasken. Det er en polert estetikk, men forblir iøynefallende-en hard balanse å streike. Flaskene kan graveres med initialer eller en dato for et personlig preg. Merket bruker enkle påfyll når en flaske går tom, og jeg er en stor fan av den bærekraftige teknikken som merkevaren tar ved å ta i bruk påfyll. Har du prøvd Louis Vuitton -dufter? Jeg vil gjerne høre tankene dine!

Handle Louis Vuitton duft her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *