Flott ettermiddag alle, jeg håper alle har hatt glede av dette varme sommerværet! Det eneste stedet jeg vil være er i nærheten av en vannmasse, så denne ukens runde opp blir påvirket av drømmene mine ved bassenget! Hvis du er ny på disse Roundups, la meg bryte det ned for deg. Disse Roundups er laget av et ekstremt kuratert valg av bilder av våre TPF -medlemmer av deres ekstremt egne poser! Vi oppdager dem mens vi kamper med at TPF henter alle de nåværende veske nyhetene. Hvis du ikke allerede er medlem, er det nå på tide å bli med, da det er det aller beste stedet å koble til andre veskefans fra hele verden. Kom og se hva nabolaget har å tilby! La oss komme i gang…

Vårt første stopp i dag er denne Jodie, som rir hagle med vårt medlem Chalintorn, som delte denne snapen i “Car Portraits” -tråden.

Denne instruktørskjæringen ble delt av vårt medlem Glttglam i “Hvilken instruktørveske har du med i dag?” tråd.

Neste er denne bitklaffen som deles av vårt medlem Funbagz i “Vennligst publiser * Blue * Chanel -produktene her!” tråd. Jeg liker å se klassikere i morsomme farger.

Jeg forstår ikke om deg, men jeg på nettet for et matchy-matchy øyeblikk, så vel som vårt medlem Amacasa spikret det med denne kombinasjonsboksen som ble delt i “Din Hermès i aksjon!” tråd.

Må som de nydelige fargene i Balenciaga som denne turkise dagen som ble delt av vårt medlem Monz1987 i “Hvilken Balenciaga -veske bruker du i dag? (2) ”tråd.

Sist, men ikke minst, er dette enestående husholdningsbildet som deles av ColoradolVR i “og nå for noe litt annerledes!” tråd. Fantastisk samling så vel som den Coppola er å dø for!

Hvis vi har forlatt deg som vil ha mye mer, foreslår jeg absolutt “Hva vil du fortelle ditt yngre selv?” tråd. Det har vært morsomt å se hvilken type anbefalinger alle erfarne veske samlere vil gi, mye av det er helt solid! En mer fascinerende sjekket med er “Har unboxing -opplevelsen noe for deg?” tråd. Personlig gleder jeg meg virkelig over en flott unboxing ettersom stil er en stor rente for meg. Jeg liker å se alle bitdetaljene så vel som strukturer som designere produserer for denne opplevelsen, men på slutten av dagen handler det virkelig om vesken for meg. Vel, takk til dere alle for innstilling, frem til neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *