som en 90 -talls baby, jeg er kanskje ikke gammel nok til å huske de første utgivelsene av mange berømte IT -vesker, men jeg har sett mange vesketrender komme og gå gjennom årene. Lenge før jeg selv begynte å bære en selv, ville jeg følge løpet av de hotteste trendene innen veske og se frem til min neste tur til kjøpesenteret for å sjekke ut hva det siste armgodteriet var. I denne alderen var jeg mindre opptatt av funksjonaliteten eller strukturen til en pose, men ble mer trukket til de iøynefallende utskriftene til hver enkelt som gikk forbi meg. Når jeg tenker tilbake, kan jeg huske noen som var designer og noen som ikke var det, men det er noen få bemerkelsesverdige mønstre som alltid vil holde meg til meg og minne meg om hvor langt mote har kommet.

Avistrykk

Dior Saddle Bag

Ekstra ekstra, les alt om det! Som forfatter skulle det ikke komme som noen overraskelse at jeg elsket dette trykket da jeg var yngre. Den bleknet, den blanke periodiske stilen var bare populær i en kort periode, men jeg kan innrømme at jeg faktisk fortsatt liker dette trykket når det er gjort bra. Det svart -hvite fargemønsteret gjør det enkelt å matche med ting mens du fremdeles gir antrekk en funky oppgradering. Min smak i håndvesker er litt mer eksklusive nå enn de var i det siste, men heldigvis for meg er det noen få alternativer fra high-end designere som har dette trykket. Jeg anser også kryssord og tegneserier for å være avlegger av den samme trenden.

Lappeteppe

Chanel klaffpose

Patchwork vesker brakte en ganske ydmyk hobby foran moteverdenen. Lagdelte utskrifter sydd sammen laget vesker ligner koselige dyner med store blokker med farger og teksturer som dekker hver kvadrat tomme. Lappetepper ble funnet i en rekke materialer som bomull, polyester, skinn og semsket skinn eller noe virvlet rot av alle fire. Det er ikke så vanlig å se lappeteppe på poser i dag, men det er noen få moderne eksempler som er ønskeliste-verdige, som Christian Louboutin Caracaba Small Mix-Print.

Old-World Map

Alviero Martini 1A Classe Boston Bag

Det gamle verdenskart -trykket ble kjent av den amerikanske designeren, Patricia Nash, og var en annen trend som hadde sine 15 minutters berømmelse. Dette mønsteret lignet falmede Atlas-sider trykt på glatt cognac-farget kalveskinnmateriale og kunne nesten helt sikkert bli oppdaget på armen til noen som surfer på den lokale antikvitetsbutikken. Alt med dette trykket hadde en nysgjerrig følelse som jeg bare kan beskrive som klassisk og eventyrlysten. Det er egentlig ingen avanserte versjoner av disse posene, men definitivt noen på den dyrere siden.

Bedazzled

Prada Re-Edition 2000 Crystal-Embellished Bag

For bedre eller verre er det ingen som benekter at de bedazzled årene var en avgjørende tid i motehistorien. Enten de var ekte Swarovski -krystaller eller billige plastrhinestones, kan du finne nesten alt dekket i uanstendig glitrende pigger gjennom begynnelsen av 2000 -tallet. Og bare i tilfelle du ikke fikk nok av dem da, blir bedazzled poser- sammen med andre årlige årtusener-trender- veier seg tilbake i stil. De mest bemerkelsesverdige eksemplene på dette er Pradas skulderveske på Crystal Re-Edition og bokstavelig talt hva som helst av Judith Leiber.

Dyrespor

Saint Laurent Kate Leopard Heart Print Bag

Sikkert, en favoritt av enhver fashionista. Jeg tror ikke dyretrykk noen gang generelt går ut av stilen, men visse typer dyretrykk tar sving med å dele søkelyset. Ett år kan det være leopardtrykk og et annet er det slangeskinn eller påfuglfjær. På grunn av det store utvalget av tilgjengelige utskrifter, er det enkelt å finne et brukbart dyreprint for samlingen din. Jeg personlig føler at vesker av YSL eller Saint Laurent har det fineste leopardtrykket mens Jimmy Choo tar kaken for reptilianske stiler.

Kamuflere

Framover! Mars! Camo -trykk blekner stadig inn og ut av stilen. Den dukket først opp på høy mote en gang på midten av 2000-tallet og prøvde deretter å gjøre en kort opptreden i 2013-14. Det er dristig, kommanderende og ironisk nok gjør det motsatte av hva kamuflasje skal gjøre, men mange mennesker ser ut til å elske det.

Blomster

Louis Vuitton Monogram Dentelle Speedy 30

For alltid friske og jentete har blomstertrykk alltid vært i mote i en eller annen form. Noen ganger kan det fremstå som et delikat gjentatt mønster eller så store, livlige blomster, men jeg tror ikke det noen gang ikke vil være et alternativ. Jeg elsker absolutt alt med akvarellblomster på det fordi jeg synes de er vakre og uttrykksfulle.

Denim

Coach Denim (og lappeteppe!) Turnlock -veske

Uforglemmelig var det en tid da designere var nede med å inkludere denim i samlingene sine, og med gjenoppblomstring av Y2K -motetrender gjør de det igjen.

Jeg antar at jeg egentlig ikke kan kalle dette et trykk fordi det er materialet, men vesker laget av denim kan eksistere hvor som helst på spekteret fra forferdelig til kjempebra. Det er den ultimate uformelle vesken å ha på seg med joggesko og favoritt shorts. Jeg har aldri tatt mye hensyn til denimposer i fortiden eller nåtiden, men hvem vet … kanskje jeg skaluld start.

Hva er noen andre bemerkelsesverdige utskrifter du kan tenke på? Hvilken er din favoritt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *