Hva om det aktuelle saken var den syregule Proenza Schouler iPad-saken, som lett er den minst iPad-case-utseende designer-iPad-saken jeg har sett med tanke på at utviklingen av produktet? Hvor mye flere ganger tror du at jeg kan jobbe uttrykket “iPad -sak” i dette innlegget? Jeg vil si at over-under er seks.

Uansett, denne tingen er en slags seer, ikke sant? Og til $ 685 er det rimeligere enn noen av Proenza Schoulers andre koblinger med et langt skudd, og i motsetning til mange anvendte iPad -tilfeller (1), har denne faktisk en funksjonell frontlomme og den samme detaljeringen som resten av merkets håndvesker. Så jeg spør deg: Hvorfor ikke legge igjen iPad hjemme, kaste de vanlige tingene dine inn og bære denne iPad -saken (2) som en clutch?

Jeg ser ingen grunn til at ikke, faktisk. Skinnet i dette tilfellet er ikke stivt, og hva trenger du egentlig for en natt ute som ville være så klumpete? En telefon, en kortsak, noen kontanter, en leppestift, nøklene dine; Alt dette ville passe inn i denne iPad -saken (3) uten å få den til å bule på en skjemmende måte, og den lyse fargen kaller navnet mitt så høyt ideelt nå. I tillegg er linjene i dette designet litt sterkere og rett enn PS1 -clutchen, noe som føles veldig aktuelt i dagens estetiske klima. I tillegg er iPad -tilfeller (4) mer rimelige enn clutches! Så hva venter vi på? Kom deg gjennom Proenza Schouler for $ 685 (også i oransjerød og svart).

Å, og bra for dere som satser på under. Jeg kom bare til fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *