januar er en vanskelig måned. Det er kaldt, det er mørkt, du har hele saken etter ferien som skjer. Hvis du er en high-end forbruker, har du også å tilby sannheten om at mange merker bruker lullet etter ferien til å gli i en litt årlig kostnadsøkning. I den øyeblikkelige fremtiden er Hermes kostnadsøkningen du krever å bekymre deg for, ifølge kjøpsstedet Mizhattan.

Mizhattan er forstått for å få denne typen lure informasjon om kostnadsøkninger, prøvesalg samt andre hush-hush Manhattan detaljhandelsmaskineringer, så vel som kildene hennes antyder at Hermes-kunder fra starten av sent i neste uke kan forvente at store kostnader vil øke hvor som helst fra 6% til 10%, avhengig av produktkategori. Kilden hennes indikerer at vesker vil være den mest påvirket av de høyere prisene, så vel som vi tar det for å indikere at tilbehør så vel som skinnprodukter vil være bedre til 10% enden av Boost -spekteret.

Det fulle skiftet til nye kostnadsnivåer må være totalt innen utgangen av måneden, så hvis du har fått et kjøp i tankene, kan det være lurt å hele det til din regionale Hermes -butikk etter jobb i kveld. Et kostnadsøkning på 10% vil indikere rundt 1000 dollar på kostnadene identifiserer av inngangsnivåskinn Birkins samt 3.800 ekstra dollar på krokodillevesken som Hermes for tiden har tilgjengelig på sin hjemmeside.

Hermes er selvfølgelig på det store nivået i high-end pungmarkedet; Kundene deres er ikke prisbevisste til å begynne med, så vel som for mange, de ekstreme dollarbeløpene er en stor del av selskapets lokking av eksklusivitet. 10% er et ganske stort løft, men hvis du er en virksomhet som gjør en turn-tjeneste med $ 10.000 håndvesker, vil det ikke være en stor forskjell for de som får dem til å endre kostnadene til $ 11.000. Det er sannsynligvis et kostnads ​​tippepunkt for Hermes tilgjengelig et sted, men jeg vil bli sjokkert om dette er det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *