Så vi alle kjenner Brit Beaut, Sienna Miller. Og igjen, jeg er litt forvirret hvorfor et selskap ikke har kontaktet meg ennå for å finne ut å navngi en pose etter meg. Men siden de sannsynligvis ikke hadde råd til meg, valgte de Sienna. OK, så hun er bedre enn meg sier media-bla ;-). Vi kjenner alle den svært ønskelige Kooba Sienna -vesken som ikke bare er navngitt om Sienna, men også er omtrent så vakker som hun er. Å blande sammen mange forskjellige stiler i en svart skinnveske kan holde de fleste av oss lykkelige når det kommer til en pose. Denne vesken gjør nettopp det. Sienna kan møte mange forskjellige stilsmaker med sine piskelokker skinnhåndtak, antikk messingmaskinvare og flettede skinnkinoer som er på sidelommene. Så rock det ut, cowgirl det ut, eller kle det ut! Uansett hva som passer deg. Posen er foret i semsket skinn og har en innvendig glidelås og innvendige lommer. Siennas veske er en perfekt størrelse for daglig bruk; 14 ″ x 9 ″ x 6 ″. Det jeg virkelig elsker med denne vesken er prisen. Før noen hopper ned i halsen for å ringe under $ 600 rimelig, forstår jeg at jeg sier i forhold til Paddingtons (som vi alle ser ut til å elske, ha og ønsker på forumet !!). Gjør Sienna til en del av hverdagen din gjennom Eluxury for 595 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *