Jeg tror ikke jeg var en spesielt bemerkelsesverdig tenåring, så langt tenåringer går (kan du gjerne rette meg i kommentarene, mamma). Jeg drakk ikke. Jeg røykte ikke. Jeg gled ikke ut for å se gutter. Jeg var kaptein for debattteamet. Men du forstår hva jeg gjorde akkurat nå, i alderen 23 år? Jeg gjorde helt bare den bemerkelsesverdige tenåringen sukk-og-øye-rollen da jeg så Donna Karan Metallic East West Tote. Hvorfor? Siden det er forferdelig så godt som de vil avgift alle over tusen dollar for å ha det.

Andelene er dårlige – virkelig dårlige. Du kan potensielt ta med en ekstremt liten, sammenrullet yogamatte i den. Det vi har her er massevis av bredde uten noen dybde for å balansere det. I tillegg til utsiden av posen er bare ganske vanlig. Det er Lambskin, så det er et pluss, men det er ingen visuell rente i det hele tatt. Metoden håndtakene er tilkoblet er kjedelig, den har en bit -tag hengende fra den, så vel som den har to sømmer. Aaaaand … det er det. Jeg slutter å jobbe for å se hvorfor det fortjener en kostnadskode oppover en storslått, spesielt siden Donna Karan ikke nettopp ikke er et ikon i veskemarkedet i tillegg til Type pose hun legger ut. Så med mindre du har en super liten yogamatte som trenger toting, vil jeg ikke foreslå denne spesifikke vesken. Kjøp med Saks for $ 1095.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *