ord på gaten er at det til slutt kan være noen gode nyheter i rørledningen for Mulberry. Det å ha et vanskelig for det britiske merket, som har vært uten en innovativ regissør med tanke på at fan-favoritt Emma Hill overlot konflikter med tidligere administrerende direktør Bruno Guillon, tilsynelatende er Eying Johnny Coca, sjef for tilbehørstil på Purse Wunderkind Céline.

Coca har vært på Céline med tanke på at han i 2009, så vel som i den tiden, har styrt stilen på vesker så vel som sko som har introdusert mange trender, fra blussede gusser til slip-on skate-joggesko. Han har gjort det i skyggen av Phoebe Philo, men, så vel som et mellomtoner, ville håndveske-reliant merke som Mulberry være et utmerket område for noen i Cocas omgivelser å ta søkelyset. Anouck Duranteau-Loeper, hans medarbeider i Céline, dro til Paco Robanne sent i fjor.

Uansett hvordan posene endte opp med å se ut, ville et slikt trinn definitivt gjenopplivet morbær; Ikke bare ville det være et lyst område å utvikle PR -momentum på, men det vil antenne forbrukernes rente i en metode som få andre ansettelser kan. Célines vesker flyr av hyllene, selv om det har gått et par sesonger med tanke på at merkevaren introduserte en bonafide -hit, så vel som Mulberry har mange fans som blir værende som ville være begeistret for å se merkevaren komme tilbake til form.

I følge Vogue UK, forlot Blue Farrier, som nylig forlot sin publiser på Issa, samt Hannah MacGibbon, som hjalp Chloé før den presenterte innovative direktøren Clare Waight Keller, på samme måte på den korte listen over potensielle utfordringer bak Coca. Det er usikkert om Farrier har tilbehørslystet som vil være nødvendig på et merke som Mulberry, selv om MacGibbons funksjonstid hos Chloé inkluderte en rekke fremtredende så vel som givende poser, som paraty og Marcy.

Hvem vil du se på Mulberry’s Helm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *