Å være en av Brynn Capella Inc.s nye stil praktikanter, jeg skjønte aldri hvor mye tjeneste som ligger bak skapelsen av et selskap.

Når du blir forberedt på å lage prøver, så vel som neste sesong, må du være forberedt på noe! Ofte tar det 2 dager så vel som ofte 6 uker for råvarer som skal være tilgjengelige. Vi endrer regelmessig våre daglige prosjekter for å tilfredsstille våre tidsfrister! Det er bemerkelsesverdig nøyaktig hvor mye går inn i hver veske.

Prosessen for hver veske er betydelig så vel som alvorlig.

Vi er regelmessig inspeksjon av våre aksjer, samt å kontakte maskinvarevirksomheten for å garantere vårt produksjonsresultat tilfredsstiller våre tidsfrister. Vi har begynt å forutsi våre tall for den kommende høsten 2016 purse samling! Det er fascinerende å sammenligne salg for hver stil, samt farge fra tidligere årstider, samt engrosordre. Det er akkurat hvordan vi velger nøyaktig hvor mye av hver stil vi vil gjøre for den kommende sesongen. Fargen du absolutt liker, kan ikke være klientene som er foretrukket, så vel som omvendt! Ofte må du fortsatt velge gutinstinkter.

Vi har talt vår maskinvarebeholdning, så vi kan fullføre våre bestillinger for neste produksjonsløp. Selvfølgelig er det en ekstra Excel-regneark for det, som inkluderer mange formler og historiske data. Vi multipliserer antall maskinvarebrikker hver pose trenger ganger nøyaktig hvor mange vi vil produsere.

Høres enkelt, men kan imidlertid være overveldende.

Det er en lang så vel som kompleks prosess man aldri ville forvente i design! Vi bryter ned hver operasjon for å minimere muligheten for feil eller uhell. Jeg er nå en pro i Excel !!! Det er interessant som vi går i produksjon, vi ser alt bak scenearbeidet for å produsere disse nydelige posene!

Ser frem til en utmerket sesong!

Dele denne:
Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Facebook (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

Personal Careaugust 2, 2016in “Chicago”
FAQ: Brynn Capella Handbagsjuly 8, 2015in “Chicago”
Hva gjør en veske? 2. april 2016in “Tilbehør”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *