Utrolig, er det ikke? Januar nærmer seg raskt, og februar virker langt nærmere enn det egentlig burde være. Kanskje vi er partiske, men vi synes dette er en fantastisk tid å ta en pause og nyte januars siste runding. Det er mye å se denne uken, og vi vet at du vil være fornøyd med det spektakulære øyegodteriet, fra trenervesker til sommerfugler, det er i vente for deg etter hoppet. La oss komme rett til det!

Ingenting er like forutsigbart som uforutsigbarhet, og denne sesongens vær beviser ordtaket helt sant. Et tilbehør som lett overfører mellom årstider er selvfølgelig skjerfet, og ingen designhus holder et stearinlys til Hermès når det kommer til poeketter, Carrés, sjal og enhver annen variasjon på temaet. Sparftråden våren 2013 har vært en skikkelig kart topper denne uken, og fristet som alltid, gikk vi inn. Medlem Julian.f stjal showet forrige uke med denne enestående avsløringen. Det er meter og verft med fantastiske silker i denne tråden, stopp inn og fanger feberen!

Sammen med mange medlemmer av PurseForum holder vi trofaste vakt på våren 2013 -trådene over forumet for nyheter, forhåndsbilder og avslører selvfølgelig. Tråden for trener 2013 har fristet oss i noen tid, og i det siste har medlemmer strømmet til Legacy Duffle Clubhouse. Vi elsker hvordan denne linjen viser frem trenerens rike mettede farger denne sesongen. Vil du ha en liten smak? Ta en titt på hva medlemmer Sandyclaws har å dele. Når det gjelder resten av tråden, er her et hint: to poser er ofte bedre enn en – men du visste det, ikke sant?

Bare for moro skyld, sjekker vi ofte ut neglekunsttråden i Nail Care Subforum for å se våre medlemmers neglekreasjoner i verdensklasse. Helt fra Kroatia la medlem Pandora_5 dette søte utseendet, og Mrspps satte et smil på ansiktene våre med dette innlegget. Og ikke glem neglelakkavtalene og stjeler tråd for å hoppe start (eller biff opp) samlingen din for 2013!

Den generelle shopping -underforumet inneholder skatter for gode kjøpsjegere. Medlem Lizzyq har vært spesielt heldig i funnene sine og delt noen bilder i andrehåndshandelstråden. General Shopping Subforum er en skattekule av informasjon om temaer som outlet shopping, salg og gode kjøp hos forhandlere over hele verden, designersamarbeid og så mye mer.

Vi vet at dette er et sårt emne, men ja skattetid er over oss. Skattetråden i 2012 er i ferd med å varme opp, med medlemmer som legger ut spørsmål og får ekspertskatthjelp og retning. Ja, skattetiden er en bummer, men er det ikke veldig bra å vite at medlemmer av Purseforum har ryggen? Purseforums utvikling til en livsstilsmål har belønnet medlemmene med mange andre verdifulle ressurser, og blant dem er denne sjarmerende tråden om å gjøre deg lykkelig uten penger. De tingene du elsker rundt hjemmet ditt, får oss alltid til å sette pris på hjemmet – denne fantastiske besøkende til medlemsrundens blomsterhage minnet oss om å stoppe og lukte på rosene. Kos deg med uken, alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *