“Se på noen måte som Louis Vution…” En klient på min dagoppgave kommet nylig til meg da hun dyttet den blå Chloé Marcie til en av de lille oppholdene til den lille treningssenter jeg takler i helgene. “… De er alle fantastiske, men disse utskriftene er litt mye.”

Å drive resepsjonen til et butikk for fysisk treningsstudio har sine fordeler, hvorav den ene er at jeg får forske på å studere vesken til de utrolig elegante så vel som ultra -dyktige kvinner som regelmessig parade inn så vel som ute. På baksiden indikerer det på samme som alternativ av designerveske. Balenciaga byveske? Hei der Sarah. Valentino Rockstud Tote? Velkommen inn, Amy. YSL Cam Bag? Så flott å se deg igjen, Michelle. *

Enten jeg ligger i resepsjonen, ser på high-end youtubers eller bare lurer rundt forskjellige motefora, hører jeg virkelig det hele: XYZ-logo/monogram er pretensiøs, vulgær, klebrig, fasjonabel, elegant eller kanskje absolutt in- Vogue.

Uansett hvordan man kan føle seg om synlige logoer så vel som monogramtrykk på tingene deres, har jeg oppdaget at det ikke er noe som utløser mye mer tvist i high-end mote-nabolaget enn om synlige logoer er tenkt på varmt eller ikke.

Det er noen få typiske ting jeg hører fra de på begge sider av spekteret:

“Å bruke designerprodukter med logoer eller et monogramtrykk er gauche i tillegg til at brukeren ser ut som en show-off.”

“Vesker så vel som klær uten logoer er mye mer sofistikerte, så vel som å bruke dem beviser at du virkelig liker kvaliteten, ikke bare tilstanden som følger sammen med merkevaren.”

“Minimalistiske vesker er slitsomme, samt mangler pizzazz av high-end mote.”

“Logoer er merkevarenes signaturer. Hvorfor skulle jeg bruke så mye penger på noe som ser ut som alle typer andre vesker? ”

“Merket tilbehør ser metodekulere så vel som mye mer ungdommelig”

“Å bruke logoer indikerer at brukeren er usikker/har dårlig smak.”

“Logoer får brukeren til å se ut som en vandrende billboard.”

Mine egne preferanser til side, jeg har aldri vært i stand til å forstå den sanne meldingen bak teppet uttalelsene fra de som er enten pro eller anti-logo. I tillegg til å være åpenhjertig, er jeg normalt betrodd mye mer oppfølgingsproblemer (som jeg har en tendens til å holde for meg selv): Har størrelsen på logoen noe? Er et merkets monogramutskrift akseptabelt på alle ting eller bare på spesifikke ting? Hva med preget “Shadow Logos?”

Jeg tror at når moteverdenen fortsetter å innovere, produserer den følgelig mye mer av et grått område i tillegg til at det gjør det vanskelig å virkelig høsten i en av leiren. Det er sant at noen mennesker gleder seg over et mye mer klassisk utseende, mens andre handler om den morsomme, utforskende naturen til den logoelskende streetwear-kulturen. Imidlertid har jeg med tanke på mine andre lux-elskere meninger i tankene, har jeg blitt pålagt å se på uoverensstemmelsene i mine egne preferanser (jeg liker vesker uten ekstremt synlige logoer så vel som monogram, men jeg liker dem på små lærvarer) så vel som Har nylig trodd dypere på proffene så vel som ulemper med å rocke synlige logoer.

Fordeler:

Logoer/monogrammer kan gi mye mer struktur og dybde til et stykke.

En gjenkjennelig merkevarelogo tilfører litt overdådighet i tillegg til at brukeren føles ganske overdådig.

I noen tilfeller kan bruk av et produkt av topp kvalitet hjelpe til med å vise frem en del av identiteten vår som vi vil at andre skal se. På samme måte som nøyaktig hvordan en synlig Nike -inspektør får en til å se sporty ut, kan den beregnede utnyttelsen av et designerprodukt av topp kvalitet la andre forstå at vi ønsker å bli sett på som glamorøs, kreativ, en #girlboss, etc.

Synlige logoer kan hjelpe skjerm med å få strøm under omstendigheter der det kan være fordelaktig for brukeren.

Ulemper:

Logoer/monogramutskrifter er allerede ganske oppmerksomhet som er så ofte det kan være vanskelig å matche dem, eller de gjør det så godt enkelt å overdrive det, så vel som kan få et antrekk til å se bra ut.

Svært synlige logoer kan trekke uønsket interesse for brukeren under omstendigheter de liker ikke å skille seg ut. Ulempen med vist å få strøm.

Monogramutskrifter går inn så vel som uten stil. Ofte kan overfarghet virkelig skade merkets bilde (Burberry Plaid gjelder sinnet.)

Dette er mest sannsynlig min normale bla bla bla, men jeg er nysgjerrig på å forstå hvor dere alle står. Liker du enorme logoer så vel som monogramtrykk, eller er du mye mer bashful, og liker å være diskret? Hva tror du når du ser et godt anerkjent monogram eller logo? Tror du at de passer for noen omstendigheter så vel som ikke andre? Har du unntak fra preferansene dine?

*Navn ble endret for personvern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *