I løpet av helgen twitret Design Chrissy Teigen at hun hadde kjøpt seg selv en pose som hun vanligvis ikke ville bruke penger på, men denne gangen gjorde hun det, siden Yolo. (Hvis du ikke er kjent, kommer uttrykket Yolo fra en frustrerende Drake-melodi, så vel som “du bare online en gang.”) Hun publiserte deretter bildet ovenfor av vesken, en perle-og-furdekket versjon av Fendi Daisy clutch. Det er klart at Teigens følgere ga henne en vanskelig tid med vesken, men i noen tilfeller må du bare kjøpe det det er som gjør deg lykkelig, selv om det er rart så vel som kostbart, så vel som kan få andre til å tro at du er nøtt.

Det var det som fikk oss til å tenke. Se for deg at du hadde noen ekstra penger (si $ 2000), i tillegg til at du kanskje bare bruker dem på den rare vesken du velger. Noe du ikke vanligvis vil kjøpe for deg selv, siden det er upraktisk eller ekstremt sesongmessig eller bare ikke skreddersydd for å være i form i garderoben din så bra. Eller, finest av alt, siden det bare er litt bisart. Yolo -vesken din er vesken du bedømmer deg selv litt for å like mye, så vel som at du garanterer deg selv at du bare noen gang vil tenke på å kjøpe hvis det blir i salg, selv om muligheten for at det selger ut, får hjertet til å skade Bare litt. Så hva er Yolo -vesken din? Jeg vil dele min (og så burde til deg) etter hoppet.

Merkelig nok er det ingenting veldig bisarr tilgjengelig best nå som bare snakker med meg, enten siden høststoffer fremdeles kommer inn, eller siden min betydning av det som kvalifiserer som virkelig bisarr har blitt så smal at praktisk talt ingenting kan nå den terskelen. Som det er, vesken jeg ville kjøpt hvis jeg hadde 2000 bag dollar å bruke bare på noe jeg aldri virkelig hadde tenkt på å kjøpe, er Prada Jeweled Flat Clutch. Det er bare rart tilstrekkelig å kvalifisere seg, så vel som fordi det er en sterkt pyntet clutch, det er absolutt ikke en stil jeg kan ta for et snurr på vanlig måte. Hvis du velger det jeg legger ned, kan du få det gjennom Neiman Marcus for $ 1495.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *