Jeg liker å tro på meg selv som en klok person, vanligvis, men vi har alle våre øyeblikk. En av mine var på søndag, da mine gode venner så vel som jeg ble så i ekstase over den aller første virkelig varme, solfylte helgen i sesongen at vi dro til Prospect Park til People-Watch (og Dog-Watch). Jeg, den paleste personen i live, la ikke på noen type solkrem. Du kan se for deg nøyaktig hvordan det gikk for meg.

Heldigvis kan ikke resultatene være påvisbare under litt sminke, men årets aller første solbrenthetsskrekk var tilstrekkelig til å få meg til å tro på hva jeg krever å fylle på i månedene fremover. Tatt i betraktning at mange av dere sannsynligvis er i nøyaktig samme båt, samlet jeg forskningsstudien min (og noen få faveprodukter fra år tidligere) til det du ser nedenfor: en detaljert guide til nøyaktig hvordan du kan sikre alle deler av kroppen din fra solskader.

Aveda Sun Care beskyttende hår slør
$ 28 ved hjelp av Nordstrom
Hvis du noen gang har sett, har du mest sannsynlig innsett at hårprodukter ikke har SPF som hudprodukter gjør. Det indikerer ikke at de ikke kan sikre solen; Dette har UVA så vel som UVB-filtre for å blokkere soleksponering så vel som antioksiderende egenskaper for å hjelpe til med å bevare hårfargen.

Clinique Superdefense Age Defense Eye Cream SPF 20
$ 39,50 ved hjelp av Macy’s
Øyekrem med betydelig SPF kan være litt vanskelig å finne, hovedsakelig siden standard SPF -ingredienser har en tendens til å få folks øyne til å svi. Dette er den ekte avtalen, men en stor fuktighetskrem med pålitelig beskyttelse.

Dior Diorskin Permanent Liquid Foundation SPF 25
$ 50 ved hjelp av Macy’s
Dette er min personlige foretrukket når det gjelder foundation for full dekning siden det ikke ser kake-y, føles tung eller tørker ut huden min. At det har SPF er et ekstra bonustilbud (og en verdsatt).

Estée Lauder Crescent White BB samt Brightening Cream SPF 50
$ 50 ved hjelp av Macy’s
Skyggesorten i dette produktet er beklagelig begrenset (som i, det er bare en nyanse), men det gjør litt av alt, inkluderer et eget lysende produkt i hetten, så vel som omtrent den største SPF du vil oppdage I fargekosmetikk.

First Aid Appeal Ultra Repair Work Pure Mineral Sunscreen Moisturizer SPF 40
$ 30 ved hjelp av Sephora
First Aid Beauty’s fulle serie med hudpleieprodukter er enkle, effektive, skånsomme mot sensitiv hud så vel som ganske priset. Hvis du har oppdaget deg irritert av solkremer med høy SPF i fortiden, er dette den du skal prøve.

Fersk sukkerleppebehandling SPF 15
$ 22,50 ved hjelp av Sephora
En god del mennesker ikke husker leppene når det gjelder å bruke solbeskyttelse. Denne ofte elskede balsamen har bare tilstrekkelig til å gjøre susen, pluss at den er tilgjengelig i et betydelig utvalg av farger. Lagt til bonus: Topp skruene på, så den ikke kommer opp i vesken.

Hampton Sun SPF 55 Kontinuerlig tåke solkremspray
$ 32 ved hjelp av Net-A-Porter
Dette er hva jeg bruker når jeg drar til stranden. Hvis det kan forhindre at jeg blir til en bakt potet, kan det gjøre nøyaktig det samme for deg. Det kan jeg love.

Lancôme L’Absolu Rouge Advanced Lipcolor SPF 12
$ 30,50 ved hjelp av Macy’s
Leppepomader med SPF er ganske enkle å finne; Levende leppestifter er vesentlig mye vanskeligere. Dette er tilgjengelig i nesten 40 forskjellige nyanser.

MD Solar Sciences Mineral Sunscreen Stick SPF 40
$ 18 ved hjelp av antropologie
Noen ganger forstår du ikke at du kommer til å kreve solkrem før du virkelig krever det, men solkrem er ikke den typen ting som er enkelt å hente inn håndvesken hver dag. Det er grunnen til at denne bitpinnen er så perfekt: den vil ikke søle, den tar ikke så bra mye plass så godt som den vil sikre deg på en uskriptet post-brunch-sprø til parken.

Perricone MD No Concealer Concealer SPF 35
$ 35 ved hjelp av Sephora
Alle Perricone MDs fargekosmetikk kommer med SPF, noe som gjør dem egnet for personer med lys hud, en husholdningshistorie med hudkreft eller bekymringer for solskader. At dette kan brukes til å målrette det sensitive øyeområdet, gjør det til et must.

Søndag Riley Cashmere SPF 30 Facial Sunscreen
$ 125 ved hjelp av antropologie
Dette produktet er kostbart, men butikksmerket Sunday Sunday Riley er forstått for feilfri kvalitet. Det lover en strekfri overflate under sminke, så hvis du prøver å finne det beste endelige resultatet, er dette metoden å gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *