året var 2010. Apple lanserte den aller første versjonen av sin iPad, Tiktok var ikke en app, men heller den primære sangen av året, og Justin Bieber hadde fans som skrek når han er rykter om hans nye Romantikk med ingen andre enn Selena Gomez begynte å overflate. Det var også året som gittchy ga ut sin nå berømte (og usedvanlig elskede) antigona bag.

10 år i mote tid er en usedvanlig lang tid, og for en veske å holde seg rundt og forbli relevant for et tiår er ingen enkel feat. Enten du er en antigona-fan eller ikke, er det ikke nektet populariteten til Antigona, som fremdeles blir produsert til denne dagen. Posen ble utgitt under Riccardo Tisci’s Tenure på Genchy, og det var en av disse posene som fortsatte å få popularitet og trekkraft år etter debuten. Nå feirer merkevaren 10 år med denne fanen favorittposen ved å slippe ut en smidig, mye mer sparket tilbake versjon av en av dets mange elegante poser. Introduksjon: Antigona myk.

Mens antigona er kjent for sin strukturerte, nesten stive, form, er den nye antigona-myke det motsatte av sin store søster. Å ha en enkel, avslappet appell, er antigona myk laget av glatt kalveskinn skinn og har en topp zip. Som originalen har den myke versjonen en toppbehandling, så vel som en avtagbar bærebelte. Innsiden er det ett hovedrom, en flat lomme og en lomme for kort. Mens denne nye posen feirer ti år av et husikon, er utgivelsen også eksepsjonelt rettidig, da myke totes har blitt en av trender å nyte for høsten 2020.

For tiden er det tre størrelser som brukes av antigona myk: liten, middels og stor, detaljhandel for $ 1,950, $ 2,450 og $ 2,650. De glatte kalveskinn-versjonene er tilgjengelige i en rekke nøytraler, samt myke pasteller og juveltoner. Det er også en virkelig fantastisk (og usedvanlig edgy) studded versjon for salg. Antigona Soft er tilgjengelig utelukkende online og i givne butikker. Oppdag mye mer ved hjelp av givenchy.

Liten antigona myk, $ 1,950

Middels antigona myk, $ 2,450

Middels antigona myk, $ 2,650

Stor antigona myk, $ 2,650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *